Fri fragt ved køb over 499 kr | Gave når du shopper | dag-til-dag levering

Produkterne fra Advanced Nutrition Programme er udviklet og baseret på ledende forskning fra hele verden. Ingredienserne i hver kapsel er nøje udvalgt på baggrund af omfattende studier og med dokumenteret effekt på huden.

Gennem en 12 uger lang case study følger et repræsentativt udvalg af deltagere et specifikt program med kosttilskud. Før og efter de 12 uger måles huden på faktorer som elasticitet, spændstighed, fugtniveau, rynkedybde, rynkeområde, og TEWL (transepidermalt vandtab / fugttab). Ved brug af avanceret teknologi og intelligente analysesystemer monitorerer og vurderer vores eksperter effektiviteten af produkterne for at kunne vise fordelene på huden på den mest nøjagtige måde.

Skin Omegas

Disse fiskeoliekapsler med omega-3 og 6 kombineret med A-vitamin anbefales til alle hudtyper og især tør hud, som trænger til næring. Her kan du se resultaterne på testpersonernes hud:

Skin Complete

Med Skin Complete får du fordelene fra to kosttilskud (Skin Vit A + og Skin Antioxidant), som bidrager til normal, sund hud og passer alle hudtyper. Her kan du se resultaterne på testpersonernes hud:

billede

Skin Youth Biome

Dette kosttilskud er en unik kombination af fire veldokumenterede mælkesyrebakteriekulturer, og anbefales til alle hudtyper. Her kan du se resultaterne på testpersonernes hud: