Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Produkterne fra Advanced Nutrition Programme er udviklet og baseret på ledende forskning fra hele verden. Ingredienserne i hver kapsel er nøje udvalgt på baggrund af omfattende studier og med dokumenteret effekt på huden.

Gennem en 12 uger lang case study følger et repræsentativt udvalg af deltagere et specifikt program med kosttilskud. Før og efter de 12 uger måles huden på faktorer som elasticitet, spændstighed, fugtniveau, rynkedybde, rynkeområde, og TEWL (transepidermalt vandtab / fugttab). Ved brug af avanceret teknologi og intelligente analysesystemer monitorerer og vurderer vores eksperter effektiviteten af produkterne for at kunne vise fordelene på huden på den mest nøjagtige måde.

Skin Blue Filter

Skin Blue Filter indeholder en fusion af cellebeskyttende næringsstoffer og målrettede antioxidanter** indkapslet i blå kapsler afledt af spirulina-ekstrakt. Dette banebrydende kosttilskud beskytter alle lag af huden mod påvirkningen af ​​blåt lys med 60 %. I løbet af vores 8-ugers pilotstudie rapporterede vores eksperter følgende resultater og før og efter billeder:

Skin Omegas

Disse fiskeoliekapsler med omega-3 og 6 kombineret med A-vitamin anbefales til alle hudtyper og især tør hud, som trænger til næring. Her kan du se resultaterne på testpersonernes hud:

Skin Moisture Lock

Dette casestudie gennemgik effekten af ​​Skin Moisture Lock™, en patentanmeldt formel, der unikt kombinerer hyaluronsyre med ceramider. I løbet af en 12-ugers periode har et pilotstudie** vist følgende resultater med op til 64% forbedring af fugtniveauet og imponerende rynkereduktion før og efter resultater:

Skin Vit A + Skin Antioxidant

Her får du fordelene fra to de kosttilskud (Skin Vit A + og Skin Antioxidant), som bidrager til normal, sund hud og passer alle hudtyper. Her kan du se resultaterne på testpersonernes hud:

billede

Skin Youth Biome

Dette kosttilskud er en unik kombination af fire veldokumenterede mælkesyrebakteriekulturer, og anbefales til alle hudtyper. Her kan du se resultaterne på testpersonernes hud:

Skin Clear Biome

Skin Clear Biome er udviklet specielt til problemhud og stresset, kompromiteret hud. Dette næste generations kosttilskud udnytter fordelene ved mikrobiome-teknologi. Den patentanmeldte formel indeholder fire hudspecifikke stammer af gavnlige bakterier med zink som sammen arbejder indefra for at bringe balance og ro i huden.

Skin Ultimate

Dette kosttilskud indeholder fem af de absolut bedste kosttilskud og antioxidanter, som kan frembringes med A-vitamin og biotin, der bidrager til at opnå sund hud med glød og en mere ensartet, jævn hudstruktur og hudtone samt glansfuldt hår og stærke negle.