Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Betaling

Når du handler hos advancednutritionprogramme.dk, kan du benytte følgende betalings- og kreditkort:

- Dankort
- eDankort
- MasterCard
- Maestro
- VisaCard
- Visa Electron
- JCB Card
- Amercan Express
- MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på advancednutritionprogramme.dk.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort på advancednutritionprogramme.dk, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt på advancednutritionprogramme.dk. Du er dermed bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit kort misbruges ved brug af pinkode.

En forudsætning for at du kan føle dig tryg er at sikre dig den højeste mulige sikkerhed. Vi anvender det meget sikre betalingssystem DIBS Betalings Gateway. Betalingerne går gennem DIBS Betalings Gateway via PBS.

Dine kreditoplysninger er beskyttede og krypterede, når de sendes til behandling ved DIBS Betalings Gateway. Det betyder i praksis, at al indtastning af kreditoplysninger ske via DIBS Betalings Gateway. Vi får dermed ikke kendskab til de oplysninger, du indtaster, men får besked, om transaktionen er godkendt eller ej. Vi kan derfor heller aldrig hæve mere på dit kreditkort, end du har godkendt. Vi hæver først pengene på dit kreditkort, når dine varer er afsendt.