Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

ELLEN HILLINGSØ

Ellen har oplevet at hendes hud har fået fornyet glød og at den føles mere blød og gennemfugtet. Et ekstra plus har været styrkede negle og længere hår. Hun har dagligt indtaget Skin Ultimate, Skin Vitality og 2 ekstra Skin Omegas, for ekstra pleje og fugt til hendes tørre hud.

@frodinpeter

Foto: Dan Henrik Møller

PETER FRÖDIN

"Jeg er jo en mand i min absolut bedste alder, og jeg har altid sat en ære i at passe rigtig godt på min hud. Jeg har været i hænderne på mange professionelle kosmetologer, som har været yderst dygtige til at skabe gode resultater for min hud. For at vedligeholde de gode resultater sørger jeg for at bruge de bedste hudplejeprodukter og jeg indtager mine daglige kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme. Jeg har gennem 3 år indtaget Skin Ultimate og Skin Omegas, og de har givet dejlig effekt på min hud. Først og fremmest kan jeg både se og føle at min hud i ansigtet og på resten af kroppen er mindre tør. Derudover oplever jeg at min hud er mere fast, mere blød og elastisk og fine linjer og rynker synes reduceret.

Jeg sørger for at komme op i god tid, så jeg kan starte dagen stille og roligt. Det er vigtigt for mig at min daglige morgenrutine er sund og nærende for både krop og sjæl, så jeg indtager mine kosttilskud fra morgenstunden i forbindelse med min morgenmad.

Jeg sætter stor pris på at ANP’s kosttilskud er både bæredygtige og at der findes videnskabelig dokumentation for deres virkning på huden. Derfor vil jeg med glæde anbefale disse kosttilskud til enhver, som ønsker gode resultater for deres hud."

IDA CORR

"Jeg vælger helt bevidst at passe ekstra godt på min hud og på min krop. Ud over at jeg godt kan lide det, så er det ren og skær nødvendighed. Derfor har jeg i det seneste år benyttet mig af Skin Ultimate og Skin Youth Biome fra Advanced Nutrition Programme.

Jeg kan tydeligt se at de har forbedret og vedligeholder min huds elasticitet. Derudover føles huden i ansigtet og på resten af kroppen mindre tør. Et ekstra plus er at jeg har fået mere tykt hår! Jeg indtager dem i forbindelse med mit aftensmåltid og de er superlette at indtage, især fordi Skin Ultimate er pakket i individuelle dagsdoser med 5 kosttilskud.

Det er vigtigt for mig at ANP’s kosttilskud både er bæredygtige i produktion og emballage og at der findes videnskabelig dokumentation for deres virkning på huden. Jeg vil klart anbefale ANP’s kosttilskud til andre, der søger bæredygtige og veldokumenterede kosttilskud til huden."

@idacorr

Foto: United Stage

GERTRUD MARIA BØNNELYKKE

"Jeg elsker at holde mig opdateret indenfor alt, der har med livstilstrends og skønhedsrutiner at gøre. Efter at jeg fik kendskab til Advanced Nutrition Programmes kosttilskud til huden, blev jeg opmærksom på at min daglige hudpleje kun udgjorde 50% af en hel hudplejerutine. Nu har jeg optimeret min hudplejerutine med nogle af de effektive kosttilskud fra ANP. Med Skin Ultimate, Skin Omegas, Skin Vit C og Skin Vitality kan jeg se at min hud er blevet mere fast og elasticiteten er forbedret, huden er blevet mere ensartet og den har fået mere glød samtidig med at fine linjer og rynker er blevet synligt reduceret. Som et ekstra plus føles huden i ansigtet og på resten af kroppen mindre tør er mine negle er blevet stærke.

Med de skønne resultater jeg har oplevet for min hud anbefaler jeg gerne både vidt og bredt ANP’s kosttilskud til enhver, der vil optimere deres hudplejerutine og som går op i at tilføre kroppen de bedste og mest veldokumentere ingredienser - især hvis bæredygtighed også er et vigtigt kriterie."

HENRIK TORP

"Jeg er meget på farten og en almindelig hverdag for mig starter som regel MEGET tidlig. En go’ kop kaffe og mine daglige kosttilskud, er en fast del af min morgenrutine – så er jeg sikker på at jeg giver min krop og min hud de bedste vitaminer og mælkesyrebakterier til at klare endnu en dag med fart over feltet.

Jeg har dagligt indtaget Skin Ultimate og Skin Youth Biome fra Advanced Nutrition Programme gennem 3 år. I den tid har jeg både oplevet at min huds elasticitet er blevet forbedret og at den er blevet mere fast. I mit job som makeup-artist er jeg på benene hele dagen og jeg havde bemærket nogle begyndende åreknuder. Efter at jeg begyndte på kosttilskud fra ANP er de helt forsvundet. Derudover har jeg oplevet at mine negle er blevet styrket, mit hår har fået mere volumen, og jeg har mindre tør hud på kroppen.

Jeg vil helt sikkert anbefale ANP’s kosttilskud til andre, som er på udkig efter kosttilskud med videnskabelig dokumenteret effekt på huden."

IMANE MARIA B

"Jeg lever efter en holistisk tilgang til hår-& hudpleje. Et halvt voksenliv med akne udbrud og senest hårfældning gjorde at jeg startede på Skin Clear Biome, Skin Omegas & Skin Vit A. Det skræddersyede program hjalp mig i den grad med at få min hud i balance. Nu tager jeg Skin Ultimate fordi all-in-1 pakken matcher min livsstil on-the-go. Praktisk, nemt og effektivt."

JON JØRGENSEN

"Jeg anbefaler på det varmeste Skin Omegas fra Advanced Nutrition Programme. Jeg har gennem flere år indtaget 2 x Skin Omegas i forbindelse med mit morgenmåltid og de fugter min hud indefra, så jeg ikke længere oplever at min hud føles tør. Derudover har de udjævnet mindre farveforskelle / uens pigmentering og givet mig en mere ensartet hudtone.

Jeg elsker at Skin Omegas omega-3 og -6 er bæredygtigt udviklet og at der findes videnskabeligt belæg for deres gode effekt på huden."

MORTEN KONGSBAK

"Sund og smuk hud og ikke mindst lækkert, glansfuldt hår er omdrejningspunktet i mit professionelle virke. Lige som jeg gør mit ypperste for at få folk til at stråle, er det også vigtigt at jeg selv har en sund, dugfrisk hud og udstråling. Med Skin Ultimate fra Advanced Nutrition Programme giver jeg min hud den bedste forudsætning for at bevare dens naturlige glød og fugt. Jeg har bemærket at min hud har mere glød, den er mere ensartet og den føles mere fast. Som en ekstra fordel er mine negle også blevet styrket.

Jeg anbefaler alle, der ønsker at vedligeholde eller genoprette en sund hud at prøve Skin Ultimate eller andre af de målrettede og bæredygtige kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme. Det er fedt at alle ANP’s produkter har dokumentation for deres virkning – men det er endnu mere fedt at jeg kan se resultater på min egen hud."