Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Ellen Hillingsø anbefaler kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme

Ellen har oplevet at hendes hud har fået fornyet glød og at den føles mere blød og gennemfugtet. Et ekstra plus har været styrkede negle og længere hår. Hun har dagligt indtaget Skin Ultimate, Skin Vitality og 2 ekstra Skin Omegas, for ekstra pleje og fugt til hendes tørre hud. 

Ellen Hillingsø anbefaler Advanced Nutrition Programme

Ellen Hillingsø er en anerkendt dansk skuespiller, som er kendt fra flere store danske film og serier. Ellen Hillingsø har altid gået op i kroppens generelle sundhed og hudens sundhed. Ellen bruger kun hudplejeprodukter, makeup og kosttilskud, som hun ved plejer hendes hud; ”Jeg går meget op i, at jeg bruger de rigtige produkter til min hud, derfor bruger jeg Advanced Nutrition Programmes kosttilskud til at pleje indefra. Til at rense min hud bruger jeg Dermalogica, og det er også fra Dermalogica jeg bruger mine sera, fugtcremer m.m. Min makeup er fra Jane Iredale. Det er den 3-trins-raket af produkter, som fungerer for mig”.

Ellen Hillingsø elsker at hendes hud har fået mere glød og at hendes negle og hår er blevet styrket. Ellen Hillingsø tager Skin Ultimate, da sammensætningen af kosttilskud anrettet i dagsportioner gør det nemt. Skin Ultimate indeholder blandt andet; A-vitamin, D-vitamin, biotin, antioxidanter, omega-3 og 6 fedtsyrer. Denne kombination lysner pigmentpletter for en mere jævn hudtone. Styrker neglene og gøre håret stærkere og mere glansfuldt. Reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Beskytter hudens celler mod eksterne stressfaktorer. Nærer tør hud for at give huden en strålende glød. Bidrager til at styrke cellefornyelsen og opretholde en normal hud.

Ellen Hillingsø anbefaler udover Skin Ultimate, at man supplere med en multivitamin, Skin Vitality og tager 1 til 2 ekstra kapsler af Skin Omegas for ekstra pleje og fugt til huden. X-factoren ved Skin Omegas er at den også indeholder A-vitamin.

Skin Vitality er et multivitamin kosttilskud, som indeholder:
• 13 ingredienser til energi
• 11 ingredienser til kognitiv præstation
• 8 ingredienser til knogler og muskler
• 8 ingredienser til immunitet
• 7 ingredienser til hud, hår og negle

Skin Omegas er Skin Omegas er et kosttilskud med EPA, GLA og A-vitamin, som hjælper til at fugte og give næring til enhver hud.
Skin Omegas kosttilskud fugter og nærer huden indefra og giver huden glød.

Vores omega-3-fiskeolie produceres af EPAX, og er tildelt certifikatet “Friend of the Sea”. EPAX-produkternes renhed følger eller overgår altid internationale renheds-standarder.
Skin Omegas indeholder omega-6 fra kæmpenatlysolie og essentielle olier af højeste kvalitet. Uanset om du selv tilbereder din mad, er næringstofferne desværre ikke af samme kvalitet, som de var engang og det samme gælder for omega-6. Derfor er det tilføjet i Skin Omegas.

Ellen Hillingsø siger blandt andet om produktet; ”Har længe ledt efter fiskeolie, som ikke giver en træls smag eller ubehagelige opstød. Det har jeg endelig fundet i Skin Omegas”. 

Udover den gode kvalitet i Advanced Nutrition Programmes kosttilskud er Ellen Hillingsø vild med den rene og bæredygtige tankegang bag produkterne, samt at alt emballage er genanvendelig.