Fri fragt ved køb over 499 kr | Gave når du shopper | dag-til-dag levering

VORES BÆREDYGTIGE HISTORIE

Vidste du at der bliver fundet 10 millioner ton plastik i havet om året?

Advanced Nutrition Programme er engageret i kampen om bæredygtighed, og den fortsatte rejse til at blive et ”Clean Label”.

ANPs administrerende direktør, David Alpert, er en passioneret marine-fotograf, som forfærdet over skaderne på havets økosystemet, tog en beslutning om at re-brande Advanced Nutrition Programme. Derfor er vi stolte over at vi i 2017, kunne introducere emballage af 100% miljøvenlig genanvendt genbrugspapir.

Derudover insisterer vi på:

  • Plantebaserede ingredienser, hvor det er muligt
  • Fuld sporbarhed af ingredienser
  • Rene fiskeolier
  • En sofistikeret klima-kontrolleret indpaknings-miljø, for at sikre højeste kvalitetskontrol af vores produkter i sortimentet.

Vores ikoniske illustration, viser nøgleelementerne i Advanced Nutrition Programme´s filosofi. Den indeholder komponenter, som repræsenterer videnskab, bæredygtighed og ingredienser. 3 vigtige byggesten i vores brand. Illustrationen er afbilledet på vores indpakning, og bringer vores bæredygtige historie til live.

Billede

RENHED

Produkterne er aldrig genetisk modificeret eller bestrålet og indeholder ikke gluten eller kunstige smagsforstærkere. Advanced Nutrition Programme kosttilskud er ikke testet på dyr og er alle fremstillet i England.

EMBALLAGE

Vores indpaknings-kapsler er lavet af 100% genanvendelig karton fra en FSC godkendt producent og trykkes med miljøvenlige vegetabilske trykfarver hvilket betyder, at vores kosttilskud er gode for både dig og miljøet.

RESULTATER

Hos Advanced Nutrition Programme udvikler vi kosttilskud, der virker. De indeholder effektive niveauer af aktive ingredienser, der let absorberes af kroppen for du kan opnå smuk hud indefra og ud på på den kortest mulige tid.

PRODUKTION

Vi tester vores kosttilskud ved hvert produktionstrin for at sikre, at de er fri for forurenende stoffer - dette er langt over den standard der sættes for branchen.