Fri fragt ved køb over 499 kr | Gave når du shopper | dag-til-dag levering

VORES HISTORIE

Vi er Advanced Nutrition Programme. Vi tilbyder prisvindende, 1. klasses kosttilskud, med det formål at bidrage til en sund hud og øget velvære i hverdagen. Alt imens at vi passer på vores planet.

Advanced Nutrition Programme blev etableret i 2006, og er inspireret af en banebrydende undersøgelse, som demonstrerer fordelene ved vitaminer og næringsstoffer i jagten på en sund hud, samt hvordan man kan nære huden indefra. Siden lanceringen, har virksomheden været på en længere opdagelsesrejse for at udvikle evidensbaserede kosttilskud med hudpleje-fordele, som ikke kun fremmer en bedre hud, men også hjælper til en bæredygtig fremtid.

Vi sætter en stor ære i en unik tilgangsmåde til udvikling af kosttilskud. Dette gør vi ved hjælp af ekspertise og innovation igennem vores fire hjørnesten: Produktion, Renhed, Virkning og Emballage.

Vores administrerende direktør og co-founder, David Alpert har over 30 års erfaring i den professionelle hudplejeindustri, og er en passioneret fortaler for bæredygtighed i enhver forretning.

Hovedfokuset i Advanced Nutrition Programme´s historie har lige fra begyndelsen været en passion for miljøet. Vi investerer meget i bæredygtige løsninger, og vi er lykkelige for at vi siden 2017 har brugt 100% bæredygtige emballage. Udover dette, arbejder Alpert sammen med den britiske regering, for at promovere ændringer i industrien, for at vi i fællesskab kan skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vores team bestående af ernærings- og hudpleje-eksperter arbejder, med base i vores topmoderne Skin Research Center i London, på at udvikle kosttilskud, som er understøttet af innovativ og gennemtestet research. Ved brug af førende hudanalyse-udstyr og minutiøs testning, udvikler vi kosttilskud, som skaber resultater, vedligeholder en sund hud og afhjælper hudproblemer. I alle vores videnskabeligt udviklede produkter, fokuserer vi på kraftfulde og 1. klasses bæredygtige ingredienser, som bidrager til at levere et godt resultat for dig og din hud.

Vores ikoniske, prisvindende formler inkludere: Skin Ultimate – en 28 dages kosttilskudsløsning, som bekæmper ældning af huden og Skin Omegas - for daglig hudpleje og fugtgivning indefra.

 

 

SKIN ULTIMATE

 

 

SKIN OMEGAS

Vores eksperter fortsætter med at udvide vores sortiment ved at udnytte den nyeste kosttilskuds- teknologier. I 2019 var lanceringen af Skin Youth Biome banebrydende, ved at udnytte videnskaben om tarmfloraens afgørende effekt på en sund hud. Siden lanceringen, har vores fokus på effekt og kvalitet sikret internationalt bifald. Vores produkter er tilgængelige i over 20 lande på verdensplan, via et eksklusivt netværk af over 3.500 hudplejespecialister, saloner og klinikker.

RENHED

Produkterne er aldrig genetisk modificeret eller bestrålet og indeholder ikke gluten eller kunstige smagsforstærkere. Advanced Nutrition Programme kosttilskud er ikke testet på dyr og er alle fremstillet i England.

EMBALLAGE

Vores indpaknings-kapsler er lavet af 100% genanvendelig karton fra en FSC godkendt producent og trykkes med miljøvenlige vegetabilske trykfarver hvilket betyder, at vores kosttilskud er gode for både dig og miljøet.

RESULTATER

Hos Advanced Nutrition Programme udvikler vi kosttilskud, der virker. De indeholder effektive niveauer af aktive ingredienser, der let absorberes af kroppen for du kan opnå smuk hud indefra og ud på på den kortest mulige tid.

PRODUKTION

Vi tester vores kosttilskud ved hvert produktionstrin for at sikre, at de er fri for forurenende stoffer - dette er langt over den standard der sættes for branchen.