Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Vores testresultater for Skin Ultimate

"Jeg kan både se og mærke at mine flossede negle og mit hår er blevet styrket og min hud er blevet mere blød. Jeg kan også mærke at mine hedestigninger er blevet væsentlig reduceret. ..."

Hvordan sikrer vi, at alle vores kosttilskud er så effektive som muligt?

Det gør vi ved, at teste dem i vores Skin Health Research Centre, som slog dørene op i 2022 med topmoderne måleudstyr og temperaturkontrollerede faciliteter.

Skin Ultimate er vores ultimative kosttilskudsløsning, der er designet af vores sundhedseksperter til at hjælpe med at understøtte udseendet af smuk og glødende hud, styrket hår og sunde negle indefra for at opnå den ultimative udstråling. Vi inviterede 30 kvinder i alderen 40-59 år til at teste dette videnskabeligt dokumenterede produkt i 12 uger.

Alle vores deltagere var fra forskellige etniske grupper og havde alderstegn som fine linjer og rynker. Ingen af dem måtte ændre deres aktuelle hudplejerutine eller tage yderligere kosttilskud i løbet af de tre måneder. Hvordan klarede vi os så?

Resultaterne

Der blev observeret en markant forbedring af elasticiteten på 19 % omkring øjet efter kun 4 ugers brug af kosttilskud. 

Der blev observeret en statistisk signifikant forbedring af elasticiteten på 23 % omkring øjet efter 12 ugers brug. 

Det betyder, at produktet ikke kun forbedrede elasticiteten efter kun en måned, men også fortsatte med at forbedre den i hele undersøgelsens varighed. Disse resultater viser produktets evne til at levere mærkbare resultater på relativt kort tid.

Tag ikke bare vores ord for det, her er noget af den feedback, vi har fået fra vores deltagere... 

Udtalelser

"Jeg bemærkede en øjeblikkelig forskel, da jeg begyndte at tage produktet, især mit hår og hudens kvalitet."
Anna

"Jeg er virkelig glad for forbedringerne i huden, især reduktionen af røde områder og dybe rynker." 
Alice 

"Min hud føles i den bedste tilstand, den har været i mange år. Folk har kommenteret, hvilken hudplejerutine jeg bruger, og for det meste har jeg det bedre med mig selv. Vil varmt anbefale disse kosttilskud." 
Michelle

"Efter jeg har brugt dette produkt, er min hud ikke længere tør, mit hud ser mere fyldig ud, og rødmen forsvinder. I det hele taget ser min hud klarere ud og har mere glød." 
Linda

"Dette produkt har ændret mit liv! Mit hår og mine negle er stærkere, og min søvn er blevet bedre, og mit humør og min hud er strålende, frisk og mere fast."
Lynda

"Jeg mærkede resultater inden for et par uger. Jeg føler, at jeg har fået en generel forbedring af min hud. Huden ser yngre ud." 
Gina

 SHOP SKIN ULTIMATE HER 

Ved problemfrit at integrere teknologi, innovation og forskning fortsætter vi med at bane vejen for fremskridt inden for hudsundhed. Indsigten fra vores Skin Health Research Centre driver os fremad og styrer udviklingen af kosttilskudsløsninger, der nærer og forbedrer huden indefra og hjælper med at løse de hudproblemer, du måtte have. 

Kilde:
Advanced Nutrition Programme™ Skin Health Research Centre Skin Ultimate Research Study (2022).

Jeg går meget op i, at jeg bruger de rigtige produkter til min hud, derfor bruger jeg Advanced Nutrition Programmes kosttilskud til at pleje min hud indefra. Jeg kan både se og mærke at mine flossede negle og mit hår er blevet styrket og min hud er blevet mere blød. Jeg kan også mærke at mine hedestigninger er blevet væsentlig reduceret. Et kæmpe plus er at de er lette at indtage og at alt er produceret ud fra et princip om renhed og bæredygtighed med genanvendelig emballage.
Ellen

Relaterede artikler