Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Den ultimative guide til fugtet hud

Her får du eksperternes bedste tips til at holde din huds fugtbalance vedlige for en sund, glødende hud året rundt.
Den ultimative guide til at holde huden fugtet

Den ultimative guide til at holde huden fugtet

Har din hud mistet sin glød? Føles din teint stram og kløende? Hvis svaret er ja, kan din hud have behov for lidt ekstra fugt. Dehydrering er en af ​​de mest almindelige hud-udfordringer og sker, når din krop taber mere vand, end den optager, hvilket fører til et tab af fugt sammen med alle de klassiske tegn, der viser sig på din hud - hævelser, trist hud og udtalte rynker, for at nævne nogle få.

Dette kan være forårsaget af en lang række interne og eksterne faktorer, herunder livsstil, kost, sæsonbestemte ændringer og UV-eksponering, samt en inkonsekvent hudpleje- og kosttilskudsrutine. Men ud over det grundlæggende med fugt og vandindtag, hvordan holder du så din hud velfugtet hele året rundt? Og hvorfor er det så vigtigt? Scroll videre for vores eksperters bedste tips til at holde din hud fugtet hele året rundt.

Hvorfor er det vigtigt at holde din hud fugtet?

Uanset din hudtype eller udfrodringer, er fugtniveauet nøglen til hudens overordnede sundhed. Din teint har brug for fugt på samme måde, som din krop har. Det gør ikke kun at din hud ser strålende og næret ud udefra, men fugten spiller også en afgørende rolle i din huds overordnede funktion, og hjælper med at beskytte hudlagene og støtte din huds evne til at beskytte sig.

Det betyder, at hvis din hud er velfugtet, er den bedre rustet til at forsvare sig mod miljøpåvirkninger som forurening og sollys. På samme måde, mens det umiddelbare resultat af fugt er en fyldig, sundt udseende teint, hjælper sunde hudceller også med at skylle toksiner ud, som ofte kan forårsage kedelig, trist hud.

Dehydreret hud betyder på den anden side, at din hud mangler vand - et resultat, der kan forårsage tørhed, kløe og kedelig, trist hud. Disse afslørende tegn på en dehydreret teint kan også få fine linjer eller rynker til at blive mere synlige.

4 måder at holde din hud fugtet

4 måder at holde din hud fugtet

  1. Indtag omega 3 og 6 fedtsyrer for at støtte fugtbalancen og lindre tør og kløende hud. Omegas 3 og 6 hjælper også med at understøtte hudens barrierefunktion, binde fugt i huden og holde uønskede irriterende stoffer ude.
     
  2. Spis fødevarer rige på C-vitamin, som findes i frugter som appelsiner, solbær og jordbær samt grøntsager som broccoli og kartofler, da dette kan hjælpe med at mindske symptomer på rødme og kløe.
     
  3. D-vitaminniveauer for at hjælpe med at støtte den epidermale barriere ved at regulere celledeling og hjælpe med at afbalancere hudens immunitet**.
     
  4. Hold huden fugtet ved at drikke tilstrækkeligt med vand er en no-brainer, men sørg for at dit vandindtag fordeles jævnt over hele dagen i stedet for at drikke enorme mængder sporadisk. Dette hjælper med at holde din hud og krop konsekvent fugtet.

Kosttilskud til at understøtte fugtet hud

SKIN MOISTURE LOCK

Et fugtserum, der virker indefra! Få gennemfugtet og mere ungdommelig hud med det patentanmeldte hyaluronsyre og ceramide-kosttilskud.

Vi anbefaler Skin Moisture Lock som det vigtigste kosttilskud, hvis du har dehydreret hud.

SKIN OMEGAS

Skin Omegas indeholdende fiskeolier og A-vitamin anbefales til hudens generelle sundhed og fugtbalance. Det understøtter alle hudtyper og anbefales især til tør hud.

Vi anbefaler Skin Omegas som det vigtigste kosttilskud, hvis du har tør hud,

Alt i alt, hvis du føler, at din hud ofte føles dehydreret, så begynd på en rutine, der ser på hudens sundhed indefra med kosttilskud, fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, ceramider, C-vitamin og en kost, der indeholder omega-fedtsyrer for at opnå et velfugtet udseende, og en mere glat hud.

*A-vitamin bidrager til normal vedligeholdelse af huden
** D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion

Relaterede artikler