Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Styrken ved synergi med vores moderne multivitamin

Uanset om du er ude efter at bekæmpe problemhud, tør hud eller aldrende hud, så er dette multivitamin et, du ikke bør undvære.
Styrken ved synergi med vores moderne multivitamin

Styrken ved synergi med vores moderne multivitamin

Ønsker du at maksimere dine hudplejeresultater? Vores team af eksperter er her for at forklare begrebet synergi med vores moderne multivitamintilskud Skin Vitality, og hvordan det skal indarbejdes i din kosttilskudsrutine for at optimere dine hudplejeresultater i dag. Uanset om du er ude efter at bekæmpe problemhud, tør hud eller aldrende hud, så er dette multivitamin et, du ikke bør undvære.
Sådan fungerer synergi

Sådan fungerer synergi

Der sker tusindvis af kemiske reaktioner i kroppen hvert minut hele dagen, og disse reaktioner styres af enzymer. Et enzym er en type protein, der findes i en celle. De produceres naturligt i kroppen og hjælper med vigtige opgaver, herunder at ødelægge toksiner og nedbryde madpartikler under fordøjelsen [1].

Vitaminer og mineraler er det, der giver brændstof til enzymerne i deres arbejde. Vitaminer og mineraler arbejder sammen om at understøtte disse processer.

For at enzymerne kan udføre deres arbejde, har de brug for specifikke vitaminer eller mineraler til at hjælpe dem - vi kalder disse molekyler for "co-faktorer". De tænder for enzymerne, som derefter kan aktivere fordelene ved næringsstoffer i kroppen. Uden de rigtige co-faktorer kan vi ikke frigøre fordelene ved næringsstoffer i kroppen.

E- og C-vitamin er gode eksempler på vitaminer, der arbejder sammen i synergi for at skabe det ultimative antioxidantforhold, da C-vitamin hjælper med at regenerere E-vitamin. Zink hjælper også med at transportere A-vitamin rundt i kroppen. Magnesium understøtter transporten og aktiveringen af D-vitamin, hvilket betyder, at tilskud med magnesium er vigtigt for at opretholde dit D-vitaminniveau. Desuden arbejder B-vitaminerne sammen om at skabe den energi, der er nødvendig for en sund hud.

Det, der er vigtigt at huske, er, at disse co-faktorer bliver opbrugt, når de udfører deres arbejde. Derfor er vi nødt til at sikre, at co-faktorvitaminerne konstant genopfyldes i kroppen. Vi får disse vitaminer gennem kosten, men vi har brug for en rigelig forsyning. Det var det, vi havde i tankerne, da vi formulerede vores moderne multivitamin Skin Vitality, som leverer 28 specifikt udvalgte næringsstoffer, der hjælper med at opbygge et fundament for en sund hud. Co-faktorer er nøglen til at optimere hudens sundhedsmæssige fordele og maksimere hudens resultater.

Med videnskaben om synergi er det afgørende, hvorfor Skin Vitality bør være en fast bestanddel af dit kosttilskudsrutine, uanset hvilke hududfordringer du har. Det er grundlaget for en sund hud, og det kan lægges oven på dine andre Advanced Nutrition Programme™-tilskud. 

Relaterede artikler