Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skin Ultimate (5x28 stk)

 • Opnå sund hud, fyldigt hår og stærke negle med Skin Ultimate, en komplet kosttilskudsløsning.

 • Beskyt din hud mod for tidlig ældning med Skin Antioxidant, der indeholder syv kraftfulde antioxidanter.

 • Fugt og nære din hud med Skin Omegas, der indeholder omega-3, omega-6 og A-vitamin for en mere ensartet hudstruktur og glød.

 • Styrk din hud, hår og negle med Astaxanthin og Biotin, en potent kombination af antioxidanter.

 • Reducer hyperpigmentering og forbedr hudtonen med CoQ10 og fransk maritim fyrbarkekstrakt, der giver mere glød til din hud.

 • Egnet til alle hudtyper, der ønsker en sundere hud, hår og negle samt generelt velvære.

 • Kombineres med en passende hudplejerutine til moden eller for tidlig ældet hud for optimale resultater.

En komplet kosttilskudsløsning til at opnå sund hud, fyldigt, glansfuldt hår, stærke negle og en mere jævn hud og ensartet hudtone med strålende glød.

 

Laktosefri og glutenfri

25,86 kr. pr. dag.

KØB 3 OG SPAR 10%
KØB 6 OG SPAR 20%

 

Fordele ved Skin Ultimate
 

 • Lysner pigmentpletter for en mere jævn hudtone
 • Styrker neglene og gør håret stærkere og mere glansfuldt
 • Reducerer synligheden af fine linjer og rynker
 • Beskytter hudens celler mod eksterne stressfaktorer
 • Nærer tør hud for at give huden en strålende glød
 • Bidrager til at booste cellefornyelsen og opretholde en normal hud
 • Pakket i 28 individuelle pakninger

Skin Ultimate indeholder fem af de absolut bedste kosttilskud og antioxidanter som kan frembringes med A-vitamin og biotin, der bidrager til at opnå sund hud med glød og en mere ensartet, jævn hudstruktur og hudtone samt glansfuldt hår og stærke negle. 

- Skin Antioxidant med syv antioxidanter som ekstrakt fra grøn te, druekerne, curcumin, blåbær, lutein, beta-caroten og lycopen beskytter din hud imod for tidlig ældning.
- Skin Omegas med omega-3, omega-6 og A-vitamin hjælper med at fugte og nære huden.
- Skin Vit A medvirker i kombination med D-vitamin til at understøtte hudens cellefornyelse men har også en positiv effekt på generel velvære, immunsystemet, muskler og tænder.
- Astaxanthin er en af naturens mest potente og effektive antioxidanter til beskyttelse af huden og kombineret med biotin giver denne duo ekstra styrke til hår og negle.
- CoQ10 og fransk maritim fyrbarkekstrakt reducerer hyperpigmentering ved at lysne og ensarte hudtonen, så den får mere glød. Derudover forbedrer de kraftige antioxidanter hudens barriere og bekæmper ældningstegn. 

Egnet til alle som vil vil have de bedste kosttilskud og som ønsker at forebygge eller bekæmpe ældningstegn og alle hudtyper, der ønsker at opretholde en sund hud, hår og negle og som vil højne den generelle velvære. Kan med fordel kombineres med kombineres med en hudplejerutine til moden eller for tidlig ældet hud, for at opnå de bedste resultater. Professionel vejledning anbefales.

 

1 pakning med 5 kapsler (1 kapsel Skin Antioxidant, 1 kapsel Skin Vit A, 1 kapsel Skin Omegas, 1 kapsel Skin Biotin & Astaxanthin og 1 kapsel Skin CoQ10) dagligt i forbindelse med et måltid.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Må ikke benyttes hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, medmindre din læge har tilladt det. Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet. Det er særligt vigtigt, hvis du bruger blodfortyndende lægemidler som for eksempel warfarin eller heparin.
 

 • Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
 • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Skin Antioxidant (lilla kapsel)
Risskaller, kapsel (hydroxypropylmethylcellulose, koncentrat af lilla gulerod), lutein, beta-caroten, ekstrakt af vindruekerner (Vitis vinifera), lycopen, ekstrakt af grøn te (Camellia sinensis), gurkemejepulver (Curcuma longa), blåbærpulver (Vaccinium myrtillus).

Skin Vit A (hvid kapsel)
Risskaller, kapsel (hydroxypropylmethylcellulose, farve (calciumcarbonat)), A-vitamin, D-vitamin.

Skin Omegas (blød gul kapsel)
Fiskeolje, kapsel (gelatine fra fisk, geleringsmiddel: glycerol), kæmpenatlysolje (Oenothera biennis), antioxidant: alpha-tocopherol, solsikkeolje, A-vitamin.

Skin CoQ10 (brun kapsel)
Fyldemiddel: cellulose, kapsel (hydroxypropylmethylcellulose, farve: karamel), ubidecarenon, ekstrakt af strandfyrbark (Pinus pinaster), risskaller.

Skin Biotin & Astaxanthin (blød rød kapsel)
Ekstra jomfruolivenolie, kapsel (gelatine fra fisk, geleringsmiddel: glycerol, farve: blandede carotener, astaxanthin, overfladebehandlingsmiddel: gult bivoks, emulgator: lecithiner (af solsikke), biotin.
Med astaxanthin fra AstaReal®.

Anbefalet daglig dosis (1 kapsel Skin Antioxidant, 1 kapsel Skin Vit A, 1 kapsel Skin Omegas, 1 kapsel Skin Biotin & Astaxanthin og 1 kapsel Skin CoQ10) indeholder:
A-Vitamin 1217 μg RE (Retinol Equivalent) - 152% af RI*
D-Vitamin 5 μg - 100% af RI*
Biotin 50 μg - 100% af RI*
Lutein 4 mg
Lycopen 2 mg
Astaxanthin 4 mg
CoQ10 30 mg
Omega-3-fedtsyrer 570 mg
Heraf:
EPA 178 mg
DHA 119 mg
Omega-6-fedtsyrer 297 mg
Heraf GLA 25 mg
Ekstrakt af vindruekerner 25 mg
Ekstrakt af grøn te 12,5 mg
Gurkemejepulver 12,5 mg
Blåbærpulver 5 mg

*RI = Referenceindtag

Log ind for at skrive en bedømmelse

4 bedømmelser


Ellen Hillingsø
19. maj 2022 11:34
Jeg går meget op i, at jeg bruger de rigtige produkter til min hud, derfor bruger jeg Advanced Nutrition Programmes kosttilskud til at pleje min hud indefra. Jeg kan både se og mærke at mine flossede negle og mit hår er blevet styrket og min hud er blevet mere blød. Jeg kan også mærke at mine hedestigninger er blevet væsentlig reduceret. Et kæmpe plus er at de er lette at indtage og at alt er produceret ud fra et princip om renhed og bæredygtighed med genanvendelig emballage.

Majken
26. oktober 2022 08:51
Efter 3 måneder med Skin Ultimate har jeg fået mere glød i huden, mere ens hudtone (min pigmentering er næste væk) - kan anbefales

Michelle
25. januar 2024 15:24
Min hud føles i den bedste stand, den har været i mange år. Folk har spurgt mig om hvilken hudplejerutine jeg har, og for det meste har jeg det bedre med mig selv. Vil varmt anbefale disse kosttilskud.

Anna
7. maj 2024 15:53
Jeg mærkede en øjeblikkelig forskel, da jeg begyndte at tage produktet, især på mit hår og hudens kvalitet.

Relaterede varer