Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skin Omegas

Antal
Vælg venligst en variant!
  • Kosttilskud med EPA, GLA og A-vitamin til at fugte og nære huden
  • Understøtter hudens fugtbalance
  • Indeholder bæredygtig omega-3 fra EPAX og er fri for ubehagelig fiskelugt eller smag. Egnet til alle hudtyper, især tør hud, og alle over 16 år.

 

Laktosefri og glutenfri

3,68 kr. pr. dag.

KØB 3 OG SPAR 10% = 3,31 kr. pr. dag
KØB 6 OG SPAR 20% = 2,94 kr. pr. dag

Skin Omegas er et kosttilskud med EPA, GLA og A-vitamin, som hjælper til at fugte og give næring til enhver hud. A-vitamin bidrager til at opretholde en normal hud. EPA (omega-3) og GLA (omega-6) sammensat med A-vitamin har bemærkelsesværdige fordele for et optimalt fugtniveau i huden, en mere glat hud med reduceret rynkedybde og en hud med sund glød. 

Vi benytter en fuld sporbar og bæredygtig blanding af omega-3 fra EPAX, som er verdensførende leverandør og kendt for at imødekomme og overgå de strenge krav til kvalitet og renhed. Vores omega-3 er certificeret af Friends of the Sea fordi der benyttes bæredygtige metoder, der bevarer både marine habitater og ressourcer. Vores ingredienser er indkapslet i en gelekapsel udvundet af fiskegelatine, der er letfordøjelig og fri for ubehagelig fiskelugt eller smag. Du kan være sikker på, at dette er det bedste omega-3 tilskud, der findes.

Egnet til alle hudtyper, især en tør hud og alle over 16 år. Professionel vejledning anbefales.

2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet. Det er særligt vigtigt, hvis du bruger blodfortyndende lægemidler som for eksempel warfarin eller heparin.
 

  • Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides.
  • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Anbefalet daglig dosis (2 kapsler) indeholder:
A-vitamin 120 μg RE (Retinol Equivalent) - 15% af RI*
Omega-3-fedtsyrer 1140 mg
Heraf EPA 356 mg
DHA 238 mg
Omega-6-fedtsyrer 594 mg
Heraf GLA 50 mg

*RI = Referenceindtag
 

Log ind for at skrive en bedømmelse

1 bedømmelse


Ellen Hillingsø
18. maj 2022 10:55
Jeg kan mærke at min lidt tørre hud er blevet mere blød og har fået glød. Jeg har længe ledt efter en fiskeolie, som ikke giver en træls smag eller ubehagelige opstød. Det har jeg endelig fundet i Skin Omegas - og så er jeg også ret vild med at alle kosttilskud er meget rene og bæredygtige og at alt emballage er genanvendelig.

Relaterede varer