Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skin Youth Biome

Antal
Vælg venligst en variant!
 • Skin Youth Biome er et kosttilskud, der understøtter en sund tarmflora for at give huden et mere glat og ungdommeligt udseende.
 • Pilotundersøgelser har vist positive ændringer i rynkedybde, fugtniveau, udglatning af huden og reduktion af melanin.
 • Kapslerne er beskyttet i en matrix og pakket i nitrogenskyllede aluminiumslommer for at bevare ingrediensernes integritet.
 • Velegnet til alle hudtyper, især dem der søger at støtte ældning, tør eller ujævn hudtone. Kan også bidrage til glød og velvære.

Understøtter en sund tarmflora for at give huden et mere glat og ungdommelig udseende.

Vores nye og forbedrede Skin Youth Biome™-kosttilskud leverer personlige biombaserede resultater til dig. Og tag ikke blot vores ord for gode varer. Magasinet Marie Claire har annonceret, at vores Nye Skin Youth Biome™ er prisvinderen i kategorien Best New Skin Product – Supplement i deres Skin Awards 2022.

Glutenfri og vegetarisk

9,48 kr. pr. dag / 12,50 kr. pr. dag

KØB 3 OG SPAR 10%*
KØB 6 OG SPAR 20%*

*Gælder ikke pakker med 10 stk.

 

Fordele ved Skin Youth Biome
 

 • Arbejder på at give sund hud indefra og udefter
 • Nærer tør hud og opretholder hudens naturlige barriere
 • Udjævner hudtonen og reducerer fine linjer
 • Understøtter dannelsen af kollagen
 • Hjælper med at holde tarmfloraen sund

Denne intelligente innovation anvender næste generations mikrobiomteknologi til målrettet at modvirke de syv synlige tegn på ældning: fine linjer, rynker, nedsat elasticitet, ujævn hudtone, glansløs hud, tørhed og tynd hud.

Synergien i den sammensatte mikrobiomteknologi af seks 'hudvenlige' bakterier, herunder to nye forbindelser og C-vitamin. En daglige kapsel hjælper med at give et ungdommeligt udseende, strålende og lysere hud. Gladere tarmflora = gladere hud.

I en pilotundersøgelse udført på ANP's forskningscenter oplevede 100 % af deltagerne en positiv ændring på et af flere områder, herunder et fald i rynkedybde, forbedret fugtniveau, øget udglatning af huden, forbedring af transepidermalt vandtab (TEWL) og reduktion af melanin.

Hver kapsel er anbragt i en beskyttende matrix for at garantere 5 milliarder aktive kulturer på tidspunktet for indtagelse. For yderligere at bevare ingrediensens integritet, kvalitet og aktivitet er disse Skin Youth Biome™-kapsler pakket i nitrogenskyllede, miljøvenlige aluminiumslommer for at beskytte mod fugt og lys.

*C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse for hudens normale funktion og til immunsystemets normale funktion.

Velegnet til alle hudtyper, især dem, der søger at støtte ældning, tør eller ujævn hudtone. Samt personer, der ønsker at give glød til trist, mat hud og enhver, der søger yderligere støtte omkring øjenkonturområdet. Fremragende tilføjelse til enhver kosttilskudsrutine til øget velvære og sund tarmflora. Professionel vejledning anbefales.

1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet.
 

 • Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
 • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Kartoffelstivelse, mikroorganismerne (Lactobacillus rhamnosus GG, Pediococcus acidilactiti HA-524, Bifi dobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus reuteri HA-188, postbiotisk: Lactobacillus acidophilus HA-122, postbiotisk: Lactobacillus plantarum HA-119) (indeholder soja, mælk)), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethyl cellulose), C-vitamin, antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)).

Allergener: Se ingredienser skrevet med fed.

Anbefalet daglig dosis (1 kapsel) indeholder:
C-Vitamin 12 mg - 15% af RI*
Mikroorganismer 5 x 109 cfu**
Heraf:
Lactobacillus rhamnosus GG
Pediococcus acidilactici, HA-524®
Bifi dobacterium longum, Rosell®-175
Lactobacillus reuteri, HA-188®
Lactobacillus acidophilus HA-122®
Lactobacillus plantarum HA-119®

*RI = Referenceindtag
**cfu = colony forming unit = kolonidannende enhed

Log ind for at skrive en bedømmelse

1 bedømmelse


Martin
26. januar 2024 10:42
Jeg blev anbefalet Skin Youth Biome af min kosmetolog, som et led i at få min hud sund igen ved hjælp af kosttilskud og en mere nænsom hudplejerutine. Jeg har oplevet at min mave er kommet i orden igen og det kan ses på min hud, som igen har fået mere glød og ser mere blød og smidig ud. Det er endeligt helt slut med trist, kedelig hud. Min hud ser sund ud og jeg føler mig sund.

Relaterede varer