Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

FEED FORTIFY FINISH FILOSOFIEN

Formålet med at tage kosttilskud er at hjælpe huden til at danne nye hudceller i de dybeste hudlag (epidermis). Hvis huden ikke får nok næring fra kosten til at danne sund hud, kan disse celler, når de bevæger sig op gennem epidermis, være flade, tørre og uden glød. Hvis cellerne derimod bades i masser af næringsstoffer, dannes der sunde hudceller, som ser sundere og yngre ud når de når op til hudens overflade.

Med kosttilskud nås de dybeste lag af huden og hele kroppen tilføres næring og ikke kun de steder hvor din almiindelige fugt- og bodylotion påføres.

billede
Billede

Med FEED FORTIFY FINISH næres huden først indefra. Det er svært at få nok næringsstoffer (vitaminer, mineraler og vigtige fedtstoffer) via kosten alene (selv om den er varieret).Det er vigtigt at huske, at kroppen tager næringstoffer fra maden for at nære vigtige organer først - hjerne, hjerte, nyrer og lunger. Huden får derfor kun det som er tilovers.

Hvis du spiser fisk 1-2 gange om ugen, bruger din hjerne disse fedtstoffer. Det betyder at din hud bliver tør og skaller.

Når huden har fået næring (FEED) nok, øges resultaterne af dine gode styrkende (FORTIFY) hudplejerutiner drastisk. Og når huden bliver sundere, får makeuppen også en flot og naturlig (FINISH).

 

 

SKIN OMEGAS