Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Dit nye fugtserum - der virker indefra

Skin Moisture Lock er dit nye fugtserum, der øger hudens fugtniveau og giver huden fylde. Dette nye kosttilskud kombinerer hyaluronsyre og ceramider, der tilsammen arbejder på at reducere rynker, genopfylde huden og binde fugten i huden for at bevare et mere sundt, ungdommeligt udseende.
Vi introducerer Skin Moisture Lock™ på det danske marked, et NYT premium kosttilskud til huden, der kombinerer hyaluronsyre med ceramider

Vi introducerer Skin Moisture Lock™ på det danske marked, et NYT premium kosttilskud til huden, der kombinerer hyaluronsyre med ceramider

Skin Moisture Lock™ er en unik formel af ceramider (fedtstof- elskende molekyler) og hyaluronsyre (et vand-elskende molekyle) i én blød gel. Normalt er disse formler ikke lette at kombinere, men Advanced Nutrition Programme™ har perfektioneret denne teknologi til at skabe et alt-i-et skønhedstilskud, der binder fugten i huden for en fyldig, glat teint.

Hyaluronsyre arbejder indefra og ud for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker samt giver huden fylde, mens ceramider gør huden ”vandtæt” og hjælper med at understøtte hudens naturlige barriere*. Resultatet er en mere ungdommelig teint, der er glat og smidig.

Hvad er hyalurosyre?

Hyaluronsyre er et naturligt stof i hudens hudlag, der optager rummet mellem cellerne. Det udgør en væsentlig del af vores glycosaminoglycaner (GAG), et stort molekyle med stort slægtskab til vand. Hyaluronsyre udgør en del af den ekstracellulære matrix, som udfylder hullerne mellem kollagen- og elastin-stilladset og det spiller derfor en vigtig strukturel funktion i at opretholde optimal volumen og spændstighed i dermis, hvilket hjælper med at holde huden ung. Med alderen falder vores niveauer, og når vi er 60 år, har mange af os ingen hyaluronsyre tilbage huden.
Læs meget mere om anti-age superhelte-ingrediensen her

Hvad er ceramider?

Ceramider er naturligt forekommende hudlipider (fedtstoffer), som er en vigtig bestanddel af huden og findes i høje koncentrationer i det epidermale lag. Ceramider er essentielle komponenter i stratum corneum og spiller en vigtig rolle i hudens sundhed ved at give en vandtæt beskyttende barriere og opretholde evnen til at holde på fugten. Som et resultat er huden bedre i stand til at holde fugt inde og holde snavs, bakterier, forurening og andre skadelige kemikalier ude.
Læs meget mere om de essentielle ceramider her.

Relaterede artikler