Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Omega 3 kosttilskud: Hvad du skal kigge efter og hvorfor

Ved du hvad dine omega-kosttilskud er lavet af? Vores omegas giver dig en synergi af tre udsøgte ingredienser.

Ikke alle Omega kosttilskud er skabt på samme måde

Vidste du, at der kan være okse- eller svinekød i dine kosttilskud? Vores ANP's forskere er her for at forklare, hvordan du vælger det bedste kosttilskud på hylden, der er sprængfyldt med Omega kosttilskud, og hvad du skal kigge efter for at støtte din huds sundhed fra top til tå.

Læs etiketten

Et kig på etiketten kan fortælle dig en del om et produkt. De vigtigste funktioner at kigge efter inkluderer, hvilke olier der er i produktet, hvad kapslen er lavet af og bæredygtighedsinformationer. Mange Omega 3 kosttilskud indeholder kun én ingrediens, fiskeolie. Vores Skin Omegas indeholder ikke kun Omega 3 fra fiskeolie, men også Omega 6 fra kæmpenatlysolie, plus A-vitamin. Denne omhyggeligt kalibrerede synergistiske formel af 3 komponenter er designet til at give dig gennemfugtet hud over hele kroppen og anbefales til overordnet sundhed for huden*.

Sådan adskiller vores Skin Omegas sig fra andre Omega-3 kosttilskud.

Vores kapsler

Kosttilskudsproducenter omslutter Omega-olier i gelatinekapsler. Gelatinekapsler kan laves af oksekød, svinekød eller fisk. Selvom fiskegelatine er dyrere end de to andre, vælger Advanced Nutrition Programme™ at fremstille vores Skin Omegas kapsler i fiskegelatine, og vi angiver dette på etiketten. Hvis det ikke er angivet på produktetiketten, er det sandsynligvis enten kvæg eller svin.

En god indikator for kvalitet med Omega-3 kosttilskud er på etiketten. Hos Advanced Nutrition Programme™ går vi ud over standarden for at sikre, at vores ingredienser er af den bedste kvalitet. Da Omega 3 hovedsageligt stammer fra fisk, vil mange velrenommerede virksomheder angive på etiketten, at olien overstiger renhedsstandarder. Hvis det ikke er på etiketten, er det sandsynligt, at det ikke er tilfældet. Under oprensningstrinnet undgår vi at bruge skrappe kemikalier til at rense vores fiskeolier, og foretrækker i stedet en let dampproces og kulfilter. Dette resulterer i en ren olie uden fiskeagtig eftersmag.

Bæredygtige kilder

Vores Omega 3 er hentet fra bæredygtig fiskeolie fra EPAX®, som er en verdensførende leverandør kendt for at overgå strenge kvalitets- og renhedsstandarder. Vores fiskeolieleverandør er medlem af en global organisation, GOED, som stiller de højeste krav til produktkvalitet blandt sine medlemmer.

Fisken, der bruges i vores olier, fanges ud for Perus kyst og overholder FOS-standarder (Venner af havet). Dette forhindrer overfiskning og garanterer, at de anvendte fiskemetoder er bæredygtige og i overensstemmelse med bevaringsindsatsen. De anvendte fiskenet er også alle FOS godkendte og når aldrig havbunden, så de forårsager ingen skader på havbunden. Derudover sikrer disse standarder, at utilsigtede fangst ikke må omfatte dyr, der er opført på den røde liste over truede arter som "sårbare" eller "højere risiko".

Kun certificerede både kan bruges og skal deklareres, hvilket betyder, at vi har fuld sporbarhed, fra det øjeblik fisken fanges til det tidspunkt, hvor olien er indkapslet.

Husk ikke alle omegaer er lavet ens, og det er vigtigt at læse etiketten omhyggeligt for at sikre, at fiskeolien overstiger renhedsstandarderne.

Lad ikke tør, skællende vinterhud tage overhånd. Vi holder dig dækket med vores intenst fugtgivende Skin Omegas, der leverer strålende og glødende hud. Den fungerer som en indre fugtcreme fra top til tå. Så gør klar til at sige farvel til tørre hænder, revnede læber, skællende ben og hej til lysende, lækker hud.

FAQ om vores Skin Omegas

Hvorfor indeholder Skin Omegas også omega 6?

Sv. Fordi forskning har vist at du optager Omega 3 mest optimalt hvis der også er tilført Omega 6.

----------

Vi får alt for meget omega 6, så det giver ikke mening at det er i Skin Omegas! 

Sv. Det omega 6 vi generelt får, er sjældent af særlig god kvalitet, blandt andet fordi olierne opvarmes og hvorved kvaliten forringes. Den omega 6 vi anvender er fra Kæmpe Natlysolie, som er ultrastabil og har bevist positiv virkning på psoriasis og eksem.

----------

Jeg synes fiskeolie smager grimt!

Sv. Mange fiskeolier fremstilles af restolie. I restolie bliver olien harsk og både lugter og smager grimt. Selvom den bliver renset og tilført smag som f.eks. citron og karamel, så kan den harske smag stadig trænge igennem, særligt ved sure opstød. Da vores olie er friskpresset, og derfor er dette ikke en udfordring. 

----------

Jeg har svært ved at synke kapsler.

Sv. Det forstår jeg godt. Mange kapsler er meget hårde og det føles som om de klistrer sig fast i svælget. Vores kapsler består af fiskegelatine som er meget blød og nemt glider ned. Kig forbi en af vores forhandlere og prøv en Skin Omegas fra vores Vitaminbar. 

----------

Jeg tager en rigtig god fiskeolie i forvejen.

Sv. Dejligt! Kan du mærke og se på din hud om du tager dem eller ej? Fordelen ved vores er netop, at det ikke kun er dine vitale organer, der får gavn af olien, men at de smører din hud fra tæerne til hovedbunden.

----------

Men skal jeg så tage alm. fiskeolie og jeres samtidig?

Sv. Nej, det er ikke nødvendigt. Din krop vil altid optage først, uanset hvad du indtager. Når du ser resultaterne af olien på din hud, kan du være sikker på at din krop har fået det den skal bruge og har det godt.

----------

Den er dyr!

Sv. Ikke i længden. Ved de fleste fiskeolier skal du tage 4 kapsler. Ved vores skal du kun tage 1-2 kapsler. I vores får du også en høj mængde omega 3 sammenlignet med andre mærker.

----------

Den er dyr!

Sv. De fleste fiskeolier stammer fra restolie. Dette er en meget billig olie. Vores olie bliver presset med det samme fiskene bliver fanget, hvilket garanterer en meget høj mængde omega 3.

----------

Den er dyr!

Sv. Det er bevist at vores fiskeolie kommer hele vejen ud til huden – det kan du ikke regne med er gældende for mange andre fiskeolier.

----------

Den er dyr!

Sv. Vores omega 3 består af triglycerider. Mange omega 3-fiskeolier består af ethyl estere. Ethyl estere skal først omdannes i kroppen og belaster kroppen mere end det gavner. Vores krop kan til gengæld genkende triglycerider og kan bruge det med det samme til stor gavn for både krop, sind og hud. Her er der ingen bivirkninger.

Relaterede artikler