Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Susannes resultater med kosttilskud

Susanne: "Jeg har gennem årerne taget virkelig mange forskellige produkter i stil med skin Youth Biome, men aldrig opnået denne virkning ...".

Susannes erfaringer med Advanced Nutrition Programmes kosttilskud

Hej
Jeg hedder Susanne og er 54 år.
 
Jeg fik konstateret en immundefekt for ca. 20 år siden og har siden on-off døjet med mave tarm systemet, hvor jeg får betændelse i lymfeknuderne. 
Det kan sammenlignes med symptomer fra chron og colithis.
Det har været årsag til rigtig mange penicillin perioder.
 
Jeg har det sidste år taget Skin Youth Biome og det har hjulpet helt utroligt på mit velbefindende og mine morgener på toilettet.

Jeg har gennem årerne taget virkelig mange forskellige produkter i stil med Skin Youth Biome men aldrig opnået denne virkning .
Tror selv på at det er sammensætningen, der gør resultatet for mig.
 
Mine konstante smerter er væk og de dårlige perioder er lettere at komme igennem. (Uden penicillin).
Jeg startede med 1 pille om dagen for at mit system kunne vende sig til det og efter et par måneder op på 2 stk. hvilket jeg tror var rigtig godt for min krop.
En af bivirkningerne ved sygdommen er at jeg har konstante herpessår og jeg får pigmentforandringer af de sår. Sammen med Skin Youth Biome tager jeg Skin Ultimate og Skin Omegas, som hjælper på en meget bedre fornemmelse i min hud og en hurtigere opheling.

Jeg har fornyeligt erstattet den ene Skin Youth Biome med en Skin Clear Biome og håber det vil hjælpe mig igennem sommeren. 
 
Venlig hilsen 
Susanne

Relaterede artikler