Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skin Clear Biome

NYHED! SKIN CLEAR BIOME™, Mave-venlige bakterier til PROBLEM hud

Advanced Nutrition Programme™  er som et præmiumbrand i kosttilskud til huden, stolte af at kunne introducere SKIN CLEAR BIOME™.

Det nye næste generations hudpleje-kosttilskud med innovativ, patentanmeldt biome-teknologi er et af de første, der er udviklet til målrettet at bekæmpe problemhud, kompromitteret og stresset hud, samtidig med at det understøtter mavens sundhed. Fordi sund hud starter dybere inde.

Med inspiration fra den bemærkelsesværdige succesfulde Skin Youth Biome™, som kombinerer fire hudspecifikke bakteriestammer med C-vitamin for at fremme en mere ungdommelig hud, satte ernæringseksperterne hos Advanced Nutrition Programme™ sig for at udvikle et specialiseret kosttilskud med gavnlige bakterier til at afhjælpe problemhud og kompromitteret hud. Uanset om du lider af stressrelaterede hudproblemer og aldrig synes du kan slippe af med de ubehagelige buler under huden, eller 2020 måske har introduceret dig til begrebet ‘maskne’, kombinerer denne unikke formel en ekspert-udvalgt sammensætning af specifikke stammer som understøtter og fremmer hudens sundhed.

SKIN CLEAR BIOME™ arbejder indefra og ud for at ensarte hudfarven, lysne huden, fremme hudens sundhed3, immunitet og berolige tarmfloraen. Den synergetiske mikrobiome-teknologi med fire hudspecifikke stammer af gavnlige bakterier (S-Boulardii, B-Bifidum, L-Helveticus, L-Paracasei) med zink, som er kendt for sine positive virkninger på huden og dens beskyttelse mod oxidativ stress. 

Forskningsforsøg med formel-sammensætningen afslørede forbedringer på ansigt, hage, bryst, ryg og hals.

Udtalelser fra deltagere sagde: 
“Jeg har ikke haft rigtig smertende betændte buler under huden, det er jeg ovenud lykkelig over, for de var virkelig smertefulde.”

“...buler på mit bryst og i nakkeområdet syntes at være reduceret en smule. Efter at have brugt produktet i 4 uger begyndte huden i mit ansigt at føles meget mere glat.”

Hvad gør Skin Clear Biome:

- Arbejder indefra og ud for at ensarte hudtonen
- Arbejder på at afbalancere hudens naturlige barriere
- Lysner huden
- Understøtter en sund tarmflora
- Understøtter hudens sundhed
- Understøtter immunitet

Kom igang med Skin Clear Biome:

- Alle hudtyper
- Anbefales især til problemhud, kompromitteret eller stresset hud.
- Tag 1 kapsel i forbindelse med et måltid.
- Egnet til vegetarer.
- Personer i medicinsk-behandling bedes konsultere en læge inden indtagelse.

Relaterede artikler