Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Resultater efter ca. 1 måned med Advanced Nutrition Programme kosttilskud

Se de flotte resultater på før og efter billederne her.

Hvis du vil have et indblik i, hvordan kosttilskuddene kan hjælpe dig og andre, kan du se nogle af de resultater, vores egne familiemedlemmer og samarbejdspartnere har oplevet. Billederne henvender sig især til dig, som kender nogle med udfordringer som psoriasis, meget tør hud og acne.

Kosttilskud tilfører huden næring indefra, og det giver den enorme fordel, at hele huden bliver plejet. Ikke kun de områder, hvor du normalt påfører eksempelvis cremer. 

Ung kvinde med psoriasis

Ung kvinde med psoriasis

Efter ca. 1 måneds brug af Skin Omegas var der tydelige forbedringer af psoriasissen på maven. Rødmen var stort set forsvundet, hvor den før fyldte store dele af maven, særligt hen over ribbenene. Skin Omegas består af Omega-3 og Omega-6 fiskeolie, der er udvalgt på grund af renligheden, bæredygtigheden og kvaliteten på olien.

Mand med psoriasis

Mand med psoriasis

Manden her så resultaterne også efter ca. en måned. Her er der brugt både Skin Omegas og Skin Youth Biome. Der har altså både været fokus på fugtniveauet med Omega-3 og Omega-6 olier samt på mikrobiomen og mavens helbred med Skin Youth Biome.

Kvinde med tør hud og pigmentering

Kvinde med tør hud og pigmentering

Dette resultat er efter ca. en måneds brug af Skin Ultimate, 1 ekstra kapsel Skin Omegas og Skin Youth Biome. De fine linjer på håndflade og fingre er blevet synligt mindre, efter huden har fået meget mere fugt. Skin Ultimate består af 5 særligt udvalgte kosttilskud, blandt andet Skin Vit A, Skin Antioxidant og Skin Omegas. Den ekstra mængde Omega-3 og Omega-6 har virkelig givet hudens fugtniveau et boost.

Kvinde med acne

Kvinde med acne

Efter blot 9 dage med Skin Ultimate, 1 ekstra Skin Omegas og Skin Youth Biome. Skin Youth Biome består af fire særligt udvalgte, gavnlige bakterier. Heriblandt er der to former for mælkesyrebakterier. Huden er knyttet til mavens sundhed og velvære, og derfor kan resultaterne ske hurtigt ligesom her. 

Relaterede artikler