Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Kollagen-tilskud: Hvad skal man vide?

Kollagen-tilskud alene klarer ikke opgaven særlig godt. Det er nødvendigt at tilføre vitaminer til processen for at kunne udnytte kollagen-tilskuddet effektivt.

Der er to typer kollagentilskud, dem der indeholder kollagen og dem der indeholder de vitaminer og næringsstoffer, der hjælper med at opbygge sundt, modstandsdygtigt kollagen. Før du tilføjer kollagen-tilskud til din hudpleje, er det essentielt at vælge et kvalitets-, videnskabsdrevet tilskud for at få effektive resultater. Kosttilskudsmarkedet er mættet, og det kan nogle gange føles lidt overvældende at finde ud af, hvilket tilskud man skal vælge. Vores forskere er her for at bringe dig mere viden om kollagen og kollagentilskud.

Kollagen co-faktorer

Kollagen er lavet af aminosyrer, der findes i proteinfødevarer. De fleste af os indtager nok protein i vores kost, så kroppen har allerede de grundlæggende byggesten, den skal bruge til at lave sit eget kollagen. Men det, du muligvis har brug for, er yderligere synergistiske næringsstoffer kaldet "co-faktorer", som hjælper med at omdanne aminosyrer til kollagen og hjælper med at beskytte kollagenfibrene. Disse kollagen co-faktorer er vitaminer C*, B, D, zink, MSM, fytonæringsstoffer og acerolabær, alle disse bør prioriteres som tilskud til din kost for at opbygge sundt kollagen*. Et kollagen-understøttende kosttilskud som Skin Vit C med zink hjælper med at booste kollagendannelsen.

Hvis du allerede tager et kosttilskud, der indeholder kollagen, har du også brug for et kosttilskud, der indeholder vitaminer og næringsstoffer til at bringe stærkt, elastisk kollagen videre til huden.

Kosttilskud, der indeholder kollagen, fås i forskellige udgaver, herunder pulverform og i flydende form, og de dufter eller smager ikke særlig godt. Producenter af flydende kollagen og pulverformer af kollagen forsøger at skjule smagen ved at tilføje sukker, sødestoffer og smagsstoffer.

Kosttilskud, der understøtter en sund kollagenproduktion*, er i kapselform og behøver ingen tilsat kunstige smagsstoffer.

Der er i øjeblikket ingen beviser, der viser, at den ene absorberes hurtigere end den anden. Men hvis du stadig er interesseret i at udforske kollagentilskud til at kombinere med Skin Vit C, så følg vores tips nedenfor.

Læs produkt-etiketten

Læs etiketten og ingredienslisterne på bagsiden, før du indtager et kosttilskud for at sikre, at der ikke er skjulte ingredienser i såsom sukker, kunstige smagsstoffer eller sødestoffer, der potentielt kan forværre for din huds sundhed. Ud over at tilføje kalorier kan sukker føre til glycation, som kan fremskynde ældningsprocessen.

Undersøg brandet

Sørg for, at kosttilskuds-brandet er bakket op af videnskabeligforskning og er drevet af videnskab for at opnå de bedst mulige resultater.

Tjek, at ingredienserne er bæredygtige

Hvis kosttilskuddet indeholder marine-kollagen, skal du sørge for, at kosttilskudsbrandet udvinder deres ingredienser på bæredygtig vis. Dette sikrer, at deres fokus er på kvaliteten af ​​produktet og ernæringen, og at de udvinder deres ingredienser ved hjælp af metoder, der bevarer marine-habitater, miljøet og ressourcer.

Husk at du har brug for kollagen-co-faktorerne for at hjælpe med at omdanne aminosyrer mere effektivt, for at producere sundt kollagen,. Disse er vitaminer C*, B, D, zink, MSM, fytonæringsstoffer og acerolabær, bør alle være en del af din daglige rutine for hud med et ungdommeligt udseende.

*C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse til hudens normale funktion.

Relaterede artikler