Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Gør du kun halvdelen af arbejdet når det kommer til din hudplejerutine?

Det du indtager betyder meget for din huds sundhed. Det du spiser i dag har en effekt på dit yderste hudlag om 1 uge ...

Vi er et brand, der brænder for at transformere hudens langsigtede sundhed med videnskabeligt dokumenterede løsninger. At nære huden indefra giver en ekstra dimension til din daglige hudplejerutine med en 100% hudplejetilgang til at imødekomme almindelige hududfordringer som problemhud, tør og dehydreret hud, ældet hud og ujævn hudtone.

100% hudpleje

1. FLERE INDGANGSVINKLER

Huden er kroppens største organ; men det er også et tosidet organ. Hvis du kun behandler ydersiden af ​​huden med almindelig hudpleje og behandlinger, udgør det kun 50% af arbejdet. Ved at nære huden indefra plejer og nærer du huden over hele kroppen og opnår 100 % hudpleje.

2. FREMTIDIG HUD

Vidste du, at den menneskelige krop laver 200 millioner hudceller i timen? Vi laver hudceller ud fra mad, vitaminer og næringsstoffer. Faktisk er mad, som du spiste i går, allerede kommet ind i din blodbane og vil være i det ydre lag af huden (stratum corneum) om en uges tid. Vores videnskabeligt beviste ingredienser nærer din fremtidige hud indefra.

3. FULD DÆKNING

Vores kosttilskud giver komplet dækning ved at være målrettet mod: Alle dele af huden (epidermis, dermis, hypodermis, blodkar og talgkirtler), hvor mange almindelige cremer ikke når frem til. Huden over hele kroppen fra top til tå nås med kosttilskud, hvorimod cremer kun virker, hvor de påføres. Kosttilskud bør indkorporeres som en del af din daglige hudplejerutine med dine fugtcremer og renseprodukter for at sikre, at du nærer huden indefra og opnår 100% hudpleje for smuk, strålende hud.

Relaterede artikler