Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Glad mave, sund hud

Den er god nok! Du bliver hvad du spiser ...

Dit indvendige økosystem

Vores krop har et økosystem af bakterier, også kendt som mikrobiomet. Dette system kan have en kolossal påvirkning på vores velvære og hudens sundhed. Hvis vores mikrobiom ikke fungerer ordenligt, kan det føre til flere forskellige problemer, som f.eks. kronisk træthed, problemer med immunsystemet, dårligt humør, inflammation, problemer med stofskiftet og selv hudproblemer som for tidlig ældning og akne/udbrud. En god tarmflora kan fremme et sundt mikrobiom. 

Så det er tid til at få de gode bakterier ind.

SKIN YOUTH BIOME

SKIN YOUTH BIOME

Skin Youth Biome™ er en unik kombination af gode bakterier, der er særligt målrettet huden. Produktet indeholder 5 milliarder aktive kulturer fra 4 videnskabeligt undersøgte bakteriestammer.

Disse 4 unikke stammer har vist sig at fremme immuniteten og have anti-age-egenskaber. Desuden indeholder Skin Youth Biome™ C-vitamin, som fremmer kollagen-dannelsen. Denne kombination af levende kulturer og C-vitamin hjælper ikke kun til at fremme og bevare en sund tarmflora, den arbejder også i synergi og giver en hudtone, der ser yngre og mere glat ud.

Skin Youth Biome™ behøver ikke stå i køleskabet og de levende bakteriestammer er indkapslet i en beskyttende matrix, som sikrer, at de virker i de områder af tarmen, hvor de gør mest gavn. Derudover er de pakket omhyggeligt i bionedbrydelige,  genanvendelige og bæredygtige materialer.

Relaterede artikler