Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Fem måde at håndtere udrensning af huden

Huden udrenser naturligt når du lige er startet med at tage kosttilskud og huden føles måske utilpas og 'urolig' - bevar roen og læs med her, for måder at håndtere udrensningen.

Har du nogensinde startet på et nyt kosttilskud, og har du bemærket subtile ændringer i huden? Den tilpasningsperiode, hvor din hud kan se lidt 'urolig' ud, før du får den klare, sunde hud kommer til syne? Dette kan skyldes tilstrømningen af ​​alle de gode næringsstoffer. Når kroppen får den rigtige næring, kan den sætte gang i visse ’udrensningsprocesser’, der hjælper med at slippe af med eventuelle urenheder. Huden er et af de organer, som kroppen bruger til at slippe af med disse urenheder. Det er en god ting – det betyder, at det du gør virker.

Udrensning af huden kan forekomme, når du starter et nyt hudplejeprodukt eller et par uger efter, du er startet. Hver person er forskellig, og ikke alle vil opleve udrensning af huden eller de samme symptomer, f.eks.: kan du bemærke forskelle i din hud eller energiniveau. Husk sund hud er en rejse, og resultater kan kan være op til 12 uger udervejs, ligesom alle andre livsstilsændringer, du inkorporerer, herunder at gå i fitnesscenter eller en ny diæt. Den gode nyhed er, at vores forskere anbefaler at inkorporere de fem vaner nedenfor for at understøtte din hud og dit velvære i tiden efter du er påbegyndt et nyt kosttilskud.

1. Spis en portion korsblomstrede grøntsager hver dag

1. Spis en portion korsblomstrede grøntsager hver dag

Korsblomstrede grøntsager er høje i fiber og gode kilder til phytonæringsstoffer, som er nøglen til at hjælpe med at fjerne urenhederne fra din hud. Korsblomstrede grøntsager omfatter:

  • Broccoli
  • Rosenkål
  • Kål
  • Blomkål
  • Spinat m.m.
  • Bok choy
  • Radiser
  • Roer

Alle disse fødekilder hjælper også med regelmæssige afføringer, som hjælper med at støtte kroppen i at udrense toksiner.

2. Giv ikke op, vedholdenhed er nøglen

Hvis du oplever forandringer i huden, er det vigtigt ikke at give op. Vedholdenhed er nøglen til resultater, når du tager kosttilskud. Enhver udrensning af huden varer normalt fra et par dage til et par uger, så fortsæt de gode vaner – din hud vil takke dig for det!

3. Drik vand

Under udrensningsprocessen kan din hud virke mere tør. Øg dit indtag af vand for at sikre, at din hud får den fugt, den har brug for. Vi anbefaler, at du drikker 1-2 liter vand om dagen for at skylle giftstofferne ud af din krop.

4. Byt lidt rundt i dine motionsvaner

Skånsom motion er en fantastisk måde at opbruge dit daglige brændstof samt komme af med de stresshormoner, der frigives i løbet af dagen. Byt lidt rundt på din motionsvaner - gå en tur i din frokostpause, eller følg en ti minutters yogasession på YouTube eller dans med familie eller venner, det kan hjælpe med at fremme lymfedrænage.

5. Inkluder en række grøntsager i din kost

Når du tilføjer grøntsager til dine måltider, skal du huske at tilføje en vis variation for at sikre, at din krop får en bred vifte af vitaminer og næringsstoffer til overordnet velvære.

For en strålende og glødende hud er nøglen tålmodighed og vedholdenhed. Det er en rejse og enhver ny livsstilsændring, du foretager, giver ikke resultater hen over en enkelt nat. Hvis du bemærker ændringer på din hud - er dette normalt. Husk at inkludere en bred vifte af korsblomstrede grøntsager i din kost hver dag, drik 1-2 liter vand dagligt, du kan introducere nye kosttilskud langsomt, og du vil snart være på vej til smuk, glødende hud.

Relaterede artikler