Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Din hud vil elske dig!

Fortæller din hud dig at den mangler vigtige olier og andre næringsstoffer? Din hud vil elske dig hvis du begynder at give den disse kosttilskud

Sensibilitet, rødme eller en tør, skallende hudoverfalde er ofte tegn på, at vores hud mangler vigtige olier og andre næringsstoffer. Løsningen er at pleje huden indefra. Skin Omegas fra Advanced Nutrition Programme™, er et kombineret omega 3 og 6 kosttilskud. Det er beriget med A-vitamin til at understøtte hudens sundhed og er den perfekte ledsager til den almindelige hudplejerutine og en sund diæt.

SKIN OMEGAS

Skin Omegas indeholder essentielle fedtsyrer EPA og DHA fra omega 3 i fiskeolie og GLA fra omega 6 i anat-primroseolie. Omega 3 og 6 er vigtige for hudens integritet, et sundt lipidlag og en glat hud med glød.

”Vores hud har brug for omega 3 og 6 plus A-vitamin for at blive fugtet optimalt og opretholde sin glød,” siger ernæringsrådgiver Lorraine Perretta. 

Desværre får de fleste ikke nok af disse næringsstoffer via kosten, så en kombination af disse ingredienser hjælper med at bevare et optimalt fugtniveau fra inderst til yderst.

Hvad gør Skin Omegas:

  • Anti-inflammetoriske. Alle hudtyper inklusiv tør, sensibel og acnehud kan have fordel af Skin Omegas.
  • Forbedrer hudens barriere.
  • Øger fugtniveauet og udglatter.
  • Hjælper til hormonproduktionen.
  • Reducerer inflammation, kløe og rødme.

Resultater efter indtagelse af Skin Omegas:

SKIN OMEGAS FUGTER TRIST OG TØR HUD INDEFRA!

Vores Skin Omegas indeholder EPA, GLA og A-vitamin, som bidrager til at fugte og give næring til din hud. A-vitamin bidrager til at opretholde en normal hud. EPA (omega-3) og GLA (omega-6) sammensat med A-vitamin har bemærkelsesværdige fordele for et optimalt fugtniveau i huden, en mere glat hud med reduceret rynkedybde og en hud med sund glød. 

Relaterede artikler