Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Bliv ambassadør for vores kosttilskud

Lær mere om, hvordan du kan blive ambassadør og få kosttilskud særligt udvalgt til dig

Vil du være ambassadør for Advanced Nutrition Programme?

Vi er vildt glade for, at du er interesseret i et samarbejde med os. Vi søger 5 dedikerede ambassadører, som virkelig ønsker at få sundere hud, mere glød og måske at afhjælpe nogle udfordringer.

Det vigtigste er, at du er komfortabel med at dele fotos og historier om, hvordan du oplever at tage vores kosttilskud, og at du tager billeder før-, under og efter, som du deler på din Instagram profil – og som du er okay med, at vi også deler på vores sociale medier.

Det er et samarbejde, som vi også ønsker, at du får det bedste ud af. Så hvis du er en af de 5 udvalgte, vil du blive ringet op af vores hudekspert for at få en dialog om din hud og for at finde ud af, hvilke kosttilskud der vil være mest aktuelle for dig at tage. Vi vil løbende følge op, så vi sikrer os, at det er den rigtige sammensætning, og så vi kan justere den, hvis det bliver nødvendigt.

Krav til dig 

  • Du ønsker at opnå en sund hud med glød indefra.
  • Måske har du en udfordring med din hud, fx meget tør hud, acne, psoriasis, eksem, hyperpigmentering etc.
  • Du skal have en offentlig Instagram-konto, hvor du er villig til at dele billeder og tekst om dine oplevelser med at indtage vores kosttilskud, hvor du tagger @advancednutritionprogramme_dk. Husk at anføre ”reklame” for at overholde de gældende regler.
  • Du skal sende billeder både før, under og efter forløbet, så vi kan følge med under hele processen og dele fremskridtene på vores sociale medier. Vær opmærksom på, at vinklen og lyset skal helst være det samme hver gang på før- og efter fotos, og gerne så tæt på som muligt.
  • Partnerskaber med lignende virksomheder er ikke tilladt i ambassadørperioden.
  • Din Instagram-konto er din egen, og du deler i forvejen billeder af dig selv uden filtre og udtalt retouchering. Før-, under og efterbilleder må ikke retoucheres.

Du får til gengæld 

  • Kosttilskud udvalgt til din hud og livsstil efter dialog med vores hudekspert.
  • Opfølgning på dine resultater, så vi kan sende supplerende kosttilskud.

Ambassadørskabet er bundet op på, at du deler dine resultater over en periode på 3 måneder. Vi vil vurdere vores samarbejde løbende, og der er mulighed for forlængelse.

Sådan bliver du ambassadør for Advanced Nutrition Programme

Kunne du tænke dig at afprøve vores resultatdrevne kosttilskud? Send os en mail på info@advancednutritionprogramme.dk, hvor du vedhæfter et eller flere billeder samt en beskrivelse af din hud og de eventuelle udfordringer, du har. Vi har også brug for at kende dit Instagram-brugernavn samt dit antal af følgere. Giv også gerne en kort beskrivelse af, hvordan du har tænkt dig at dele forløbet med dine følgere.

Vi vender tilbage til dig, så snart vi har kigget på din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede artikler