Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

A-vitaminets styrke

A-vitamin stimulerer cellefornyelsen og hjælper blandt andet kroppen til at opretholde en normal hud.

Naturligt A-vitamin

Hudvitaminet til dig

Vidste du at A-vitamin påvirker 300-1000 gener i den menneskelige krop og spiller en vigtig rolle i dannelsen af friske, nye hudceller?

Hvad er A-vitamin?

A-vitamin er et vigtigt vitamin og næringsstof, der findes i hudpleje og fødevarer. Det findes primært i fisk, laks, lever, spinat, sød kartoffel, gulerødder og meget mere. 

A-vitaminet som vi anvender i vores kosttilskud er identisk med det som findes natuligt i kroppen. Det stimulerer cellefornyelsen, regulerer talgproduktionen og hjælper med korrekt optagelse af de øvrige næringsstoffer.

Det derivat vi anvender i vores kosttilskud kan ikke sammenlignes med de typer af retinsyre, som findes i f.eks. medicinske produkter. Du kan derfor trygt bruge dem med de almindelige forbehold, som gør sig gældende for indtagelse af A-vitamin.

Hvad er fordelene for huden ved A-vitamin?

A-vitamin en populær ingrediens i anti-age sera og cremer. Som et næringsstof er der mange hudcentrerede fordele. Det understøtter sunde hudceller i kroppen og understøtter produktionen af ​​nye hudceller.

Hvilke vitaminer og mineraler virker i synergi sammen med vitamin A?

Skin Vit A udnytter synergien af A- og D-vitamin i denne unikt sammensatte formel. Det bevarer hudens sundhed og fremmer foryngelse af huden samt understøtter dine knogler, muskler og immunsystem.

Vores forskere anbefaler at kombinere A-vitamin med zink, da dette hjælper med at transportere A-vitamin rundt i kroppen, mens det nærer hår, hud og negle.

Hvilke kosttilskud indeholder A-vitamin?

Som det bedste "hud-vitamin" anbefaler vores forskere daglig indtagelse af ​​A-vitamin for alle hudtyper og aldre. Den findes i Skin Vit A, Skin Omegas og i vores smarte kosttilskuds-pakkeløsning Skin Ultimate. De indeholder alle Skin Vit A for at hjælpe med at give dig den lysnede og strålende teint, vi alle gerne vil opnå.

Kan jeg få for meget A-vitamin?

Kan jeg få for meget A-vitamin?

Ja, det kan du i princippet godt. Men det er både ret store mængder der skal til, og så skal de desuden også indtages over en længere periode for at nå en dosis som gør skade.

Med vores daglige A-vitamin kosttilskud er der altså ingen grund til at bekymring. Selv hvis du skulle indtage en hel pakke Skin Vit A med 60 stk. på en gang, overstiger det stadig ikke den daglige øvre grænse.

 

Relaterede artikler