Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skintellectual kits

The POWER OF SYNERGY - Disse limited-edition duoer er designet til at revolutionere din hud indefra. Hver enkelt duo anbefales til dem, der ønsker at forbedre deres nuværende hudplejerutine med fokus på tre almindelige udfordringer: problemhud, aldrende hud, såvel som alle hudtyper, der søger at opnå en misundelsesværdig glød.
DISCOVER THE POWER OF SYNERGY

DISCOVER THE POWER OF SYNERGY

Disse limited-edition duoer er designet til at revolutionere din hud indefra. Hver enkelt duo anbefales til dem, der ønsker at forbedre deres nuværende hudplejerutine med fokus på tre almindelige udfordringer: problemhud, aldrende hud, såvel som alle hudtyper, 
der søger at opnå en misundelsesværdig glød.

 

Til alle hudtyper

Til alle hudtyper

Skin Illuminator kittet hjælper med at lysne, opklare og fugte trist, livløs hud. Med en 30-60-dages forsyning af Skin Omegas og en 60-dages forsyning af Skin Vit C.

Dette kit anbefales til alle hudtyper, især tør eller sensibel hud og til dem, der søger en gennemfugtet glød. Skin Vit C er drevet af tre ingredienser: C-vitamin, zink og acerolabær i en daglig vitaminkapsel for at hjælpe med at lysne en kedelig, trist teint. Kombineret med Skin Omegas leverer denne duo all-round fugt fra top til tå for en glødende, strålende teint.

Til aldrende hud

Til aldrende hud

Skin Rejuvenator har en 28-dages forsyning af Skin Ultimate med 5 forskellige kosttilskud + 30-60 dages forsyning af Skin Omegas for at reducere uens pigmentering, linjer og rynker for varige synlige resultater.

Denne overbevisende kombination retter sig mod pigmentpletter, fine linjer, rynker og glød og anbefales til alle, der søger yngre, friskere hud og dem, der er bekymret for tegn på for tidlig aldring.

Ved at kombinere de synergistiske ingredienser fra Skin Ultimate inkl. A-vitamin,  CoQ10, beskyttende antioxidanter og Skin Omegas, hjælper det med at styrke både hår, hud og negle og en leverer mere smidig, glødende hud. 

Til problemhud, stresset og sensibel hud

Til problemhud, stresset og sensibel hud

Kost og livsstil kan spille en rolle i problemhud såvel som overskydende talg, bakterier og hormonel ubalance.

Skin Clarifier kittet arbejder på at afklare og nære problemhud og hud med tendens til udbrud. Med en 60-dages forsyning af prisvindende Skin Clear Biome og 'hudelskende' Skin Omegas anbefales denne hårdtarbejdende duo til dem med problemhud, der søger en klarere teint fra top til tå.

Skin Clear Biome synergerer levende 'tarmflora-venlige' bakteriekulterer med zink for at målrette mod uperfektheder og nærer alle celler i kroppen inklusive ansigt, bryst og skuldre uden at udtørre huden. Kombineret med omega-fedtsyrer og vitamin A, understøtter Skin Omegas den generelle hudsundhed* og danner grundlaget for en sund hud.

Relaterede artikler