Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skin Vitality - Et moderne multivitamin til hud og krop

Styrker hud, hår og negle og giver kroppen et energi-boost.

Oplever du problemer med din hud – og er energiniveauet lavere, end du kunne tænke dig? En travl, moderne livsstil kræver nogle gange lidt ekstra, for at styrke kroppen både indvendigt og udvendigt.

Med 28 forskellige næringsstoffer, indeholder den plantebaserede kapsel lige dét, du kan have brug for. Den helt særlige sammensætning af næringsstoffer styrker både immunforsvar, hud, hår, negle og din kognitive præstation. Metaller som zink, jern og kobber kan gøre underværker, og det er ikke altid, man kan få nok gennem kosten. Immunforsvaret og produktionen af hvide- og røde bloglegemer bliver styrket gennem metaller. Kombineret med de forskellige B-vitaminer, kan kapslerne give dig et ekstra boost af energi. Spiser du overvejende eller helt vegansk kost, er B12-tilskud desuden uundværligt for dig. Selv hvis du spiser en traditionel, dansk kost, er det ikke sikkert, du får nok B12-vitamin. Vitaminet optages tilmed bedst, når det bliver indtaget sammen med andre B-vitaminer. I disse kapsler finder du derfor Vitamin B1 (thiamin), -B2 (riboflavin), -B3 (niacin), -B6, -B7 (biotin) og -B9 (pantothensyre).

SKIN VITALITY indeholder også andre vitaminer: blandt andet C- og D-vitamin, der er essentielle for et godt immunforsvar. Når de kommer i samspil  med 'smoothieblandingen' af blåbær, broccoli, acai-bær og spinatblade, får huden virkelig også et boost.

Hvis du læser dette for at få viden om hvordan du kan styrke hår og negle, får du svaret her:

Metaller som selen og mangan medvirker til at styrke netop dit hår og dine negle. Spiser du primært vegansk eller vegetarisk kost, er det generelt en god idé at tage selen som tilskud. Selen findes nemlig særligt i fisk og andet kød, men sjældent i store nok mængder i planter. Skin Vitality er derfor et virkelig godt tilskud til din kost, hvis du er veganer eller vegetar. Mangan og selen er også gavnligt for knoglerne. Sammen med blandt andet D-vitamin, kalk og magnesium, har du et godt udgangspunkt for stærke knogler.

Hele sammensætningen af vitaminer, mineraler og frugt-/grøntsagspulver har et utal af funktioner. Mange af dem er essentielle for din huds sundhed og glød, og det samme gælder hår og negle. Et bestemt næringsstof er dog sjældent godt for kun én ting. Derfor får du med SKIN VITALITY en energibooster, der styrker immunforsvar, knogler, muskler og kognitiv præstation. Hvis du for eksempel oplever lidt problemer med koncentrationen eller hukommelsen, er det værd at give kapslerne et skud.

SKIN VITALITY giver dig:

• 13 ingredienser til energi
• 11 ingredienser til kognitiv præstation
• 8 ingredienser til knogler og muskler
• 8 ingredienser til immunitet
• 7 ingredienser til hud, hår og negle

Relaterede artikler