Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Skin Blue Filter - Beskyttelse mod skadeligt blåt lys

Uafhængige undersøgelser har vist, at overdreven eksponering for blåt lys blandt andet fremskynder hudens ældning og fører til misfarvning, rynker og tab af elasticitet ...
Ud af det blå

Ud af det blå

NYT banebrydende kosttilskud til at beskytte din hud mod effekten af blåt lys fra dens største fjende: solen

Vidste du at skadeligt UV-lys kun udgør 5 % af sollyset, mens skadeligt blåt lys udgør op til 25-30 % af lyset fra solen? Eller at det meste af det blå lys, som vi udsættes for, kommer fra solen og IKKE fra elektroniske enheder eller LED-pærer?

Vores forsker-team ved Advanced Nutrition Programme™ har været på en videnskabelig rejse for at udvikle et nyt kosttilskud til at beskytte huden mod den skadelige effekt fra blåt lys. 

Uafhængige undersøgelser har vist, at overdreven eksponering for blåt lys:

  • Udløser produktionen af reaktive oxygenarter (ROS), der forårsager oxidativ skade på hudens lipidlag
  • Skader cellulært DNA og øger inflammation
  • Skader fibroblaster og keratinocytter
  • Øger pigmentering
  • Øger matrix metalloproteinaser (MMP’er), som nedbryder kollagen og elastin. Dette fremskynder hudens ældning og fører til linjer, rynker og tab af elasticitet og fasthed.

Advanced Nutrition ProgrammeTM’s forskning og resultater:

Vores forskere har arbejdet sammen med et specialiseret laboratorium i Tyskland, som har udviklet deres egen unikke metode til at måle skader på huden ved eksponering for blåt lys (ved hjælp af Lipbarvis®-metoden).

Resultater med Skin Blue Filter på 8 uger

Resultaterne viste, at en kapsel med Skin Blue Filter ikke blot reparerede skader på huden fra blåt lys, men også beskyttede huden mod fremtidig eksponering fra blåt lys med 60 %*.

Relaterede artikler