Fri fragt ved køb over 499 kr | Gave ved køb over 1.200,- kr. | 1-2 dages levering

Avanceret kosttilskud tilpasset huden

Når du vil se bedst mulig ud, kan det, du indtager, være lige så vigtigt som det, du anvender på din hud. Opnå hurtigere, langtidsholdbare resultater med din hudpleje og din makeup ved hjælp af Advanced Nutrition Programmes hudpleje kosttilskud, som er udviklet til at forbedre hudens sundhed og udseende ved at nære de lag af huden almindelige hudplejeprodukter ikke kan nå. Advanced Nutrition Programmes hudpleje kosttilskud er det første trin i en hver god hudplejerutine og indeholder næringsstoffer, der hjælper med at bevare sund hud, hår og negle. Når din krop udvikler sunde celler fra inderst til yderst, får du det bedste grundlag for at hjælpe den til at se strålende ud udefra. Disse specielt udviklede kosttilskud kombinerer premium ingredienser for at bevare hudens sundhed og modvirke hudproblemer. Vi anbefaler, at du tager en multivitamin sammen med hudpleje kosttilskud, så du kan opnå så mange fordele som muligt. 

Skin Omegas (60 stk)

Skin Omegas er et kosttilskud med EPA, GLA og A-vitamin, som hjælper til at give næring til tør hud. A-vitamin bidrager til at vedligeholde huden. EPA (omega-3) og GLA (omega-6) hjælper med at opretholde et optimalt fugtniveau i huden, en mere glat hud med sund glød. Professionel vejledning anbefales.

9,67 kr. pr. dag

Fordele ved Skin Omegas
 

  • A-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normal hud
  • Fugter og nærer huden indefra og giver huden glød
  • Vores omega-3-fiskeolie produceres af EPAX, som er blevet tildelt certifikatet “Friend of the Sea”. EPAX-produkternes renhed følger altid internationale renhedsstandarder.
  • Indeholder omega-6 fra Kæmpenatlysolie og essentielle olier af høj kvalitet. Uanset om du selv tilbereder din mad, er ingredienserne desværre ikke af samme kvalitet længere og det samme gælder for omega-6. Derfor er det tilføjet i Skin Omegas.

2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet. Det er særligt vigtigt, hvis du bruger blodfortyndende lægemidler som for eksempel warfarin eller heparin.
 

  • Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides.
  • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Fiskeolie, kapsel (gelatine fra fisk, geleringsmiddel: glycerol), kæmpenatlysolje (Oenothera biennis), antioxidant (alpha-tocopherol), solsikkeolje, A-vitamin.

Allergener: se ingredienser skrevet med fed skrift.

Anbefalet daglig dosis (2 kapsler) indeholder:
A-vitamin 120 μg RE (Retinol Equivalent) - 15% af RI*
Omega-3-fedtsyrer 1140 mg
Heraf EPA 356 mg
DHA 238 mg
Omega-6-fedtsyrer 594 mg
Heraf GLA 50 mg

*RI = Referenceindtag
 

Relaterede varer