Fri fragt ved køb over 499 kr | Gave når du shopper | dag-til-dag levering

Hvad får 9 ud af 10 til at føle sig mere selvsikre i forhold til deres hud?

Hudens tilstand kan for mange have en kæmpe indvirkning på selvsikkerheden. For nogle mennesker kan det at kæmpe med en hudlidelse være decideret invaliderende i forhold til at socialisere og møde nye mennesker.

I en undersøgelse blandt brugere af Advanced Nutrition Programme opdagede vi at:

92% af vores kunder har oplevet selvtillidsforstærkende fordele for deres hud, mens de har brugt vores kosttilskud.

Skin Omegas, Skin Youth Biome™ og Skin Clear Biome blev ofte udpeget som kosttilskuds-helte for huden, takket være de resultater, de leverer for at reducere eller helt eliminere dine hudproblemer.

Vores undersøgelse gentog også sammenhængen mellem hudens sundhed og selvtillid:

99% af deltagerne var enige om, at når deres hud er i en sund tilstand, føler de sig mere selvsikre.

I april 2021 deltog over 400 brugere af Advanced Nutrition Programmes-kosttilskud i undersøgelsen, hvor adskillige deltagere fortalte os, at de føler sig mere selvsikre og glade for deres hud, siden de begyndte at tage Advanced Nutrition Programmes-kosttilskud.

Flere bemærkede, at resultaterne havde hjulpet dem med at overvinde langvarig lavt selvværd. Brugerne fremhævede grunde som "klarere", "sundere", "næret" og "glødende" hud med forbedringer leveret indefra og ud efter.

Vores forskere har længe vidst, at smuk hud starter indefra, men vores undersøgelse viste, at de hud-understøttende fordele ved kosttilskud kan være hudplejebrancens bedst bevarede hemmelighed. Vi fandt ud af at:

90% af de adspurgte blev overrasket over at se, hvilken effekt et dagligt kosttilskud kunne have på huden ...

- hvilket gør kosttilskud til huden til et dokumenteret effektivt supplement til enhver hudplejerutine.

Hos Advanced Nutrition Programme er vi specialister i hudens sundhed. Vi tror på, at al hud er smuk, og vi gør det til vores mission at hjælpe med at understøtte en sund, velnæret og smidig hud med vores hudspecifikke kosttilskud.

Relaterede artikler