Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Happy Glowing Skin

Denne dedikerede kosttilskuds-duo leverer 360° pleje for at understøtte glad tarmflora og glad hud indefra. Inkl. GRATIS Skin Youth Biome til 30 dage.

Du betaler kun for Skin Omegas og får GRATIS Skin Youth Biome til en måned (Værdi kr. 284,50-)

Limited Edition duo

Limited Edition duo

Denne dedikerede duo giver 360° pleje for at understøtte en glad tarm og glad hud indefra. Vores hud er et tosidet organ og kosttilskud hjælper med at levere 100% hudpleje. Ved at kombinere Skin Omegas med et 30-dages kostttilskud af vores nye Skin Youth Biome™-formel, udviklede vores forskere denne duo med glød-boostende og bæredygtige ingredienser for at opnå en strålende, blød og smidig hud.

Vores Skin Omegas er et komplekst omega 3-kosttilskud, der indeholder fiskeolier og A-vitamin, som giver støtte til alle hudtyper og -udfordringer.

Vi har kombineret dette med Skin Youth Biome™ der ved hjælp af mikrobiomteknologi og seks 'hudvenlige' stammer og glødgivende ingredienser, hjælper dig med at opnå strålende klar hud fra top til tå. Denne forbedrede formel understøtter de syv ældningstegn: fine linjer, rynker, elasticitet, ujævn hudtone, glansløs hud, tørhed og tynd hud.

Anbefales til alle hudtyper, der søger glødende hud (gælder også sart og sensibel hud).

KØB HAPPY GLOWING SKIN INKL. GRATIS SKIN YOUTH BIOME HER

Relaterede artikler