Fri fragt ved køb over 499 kr | Gave når du shopper | dag-til-dag levering

Første trin i en god hudplejerutine

En duo som booster huden (især moden og for tidlig ældet) indefra ...

SKIN COMPLETE

Et kosttilskud til alle hudtyper. Skin Complete er en duo, der indeholder to kosttilskud - Skin Vit A og Skin Antioxidant og er det burde være det første skridt i enhver god hudpleje-rutine. Fyldt med antioxidant fyto-næringsstoffer inklusive A- og D-vitamin, som hjælper med at beskytte og fremme sund hud. Egnet til veganere. 

Antioxidanter hjælper med at beskytte og reparere huden og er den perfekte ledsager til fugtcremer med antioxidanter. Fyto-næringsstoffer i Skin Antioxidant er mere effektive, da de er tilføjet beta-caroten, en form for A-vitamin.

SKIN VIT A

Skin Vit A - Et kosttilskud til alle hudtyper, især moden eller for tidlig ældet hud, som booster din hudpleje indefra. Skin Vit A indeholder A-vitamin, som er et af de vigtigste
næringsstoffer for huden og er beriget med D-vitamin. A-vitamin er vigtigt for opretholdelse af en normal celleproduktion.

A-vitamin stimulerer også de celler, der er ansvarlige for hudens bindevæv, og kaldes også anti-ageing-vitaminet. D-vitamin optimerer hudens immunsystem og hjælper
med at bekæmpe frie radikaler, der kan forårsage for tidlig ældning. Egnet til veganere.

SKIN ANTIOXIDANT

Skin Antioxidant indeholder syv super-antioxidant fyto-næringsstoffer, der findes i planter. Disse fungerer i synergi for at forbedre hudens beskyttelse mod skadelige frie radikaler; alt fra luftbårne toksiner til enhver lyskilde, inklusive din computerskærm.

Læs meget mere om Skin Antioxidant her

Hvad gør Skin Complete

  • Opretholder en sundt udseende hud
  • Fremmer cellefornyelsen
  • Bekæmper frie radikaler
  • Beskytter mod miljømæssig og oxidativ stress

Resultater efter indtagelse af Skin Complete:

Relaterede artikler