Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

De bedste kosttilskud til en hektisk hverdag

Kosttilskud til huden pakket i 28 individuelle pakninger.

SKIN BOXES

​Der findes 3 forskellige Skin Boxes, som hver giver de bedste ingredienser i en kvalitetsløsning til at fremme sund hud, hår og negle, bekvemt pakket som 28 individuelle kosttilskudspakninger, så de passer til tidens hektiske livsstil.

Hver pakke er pakket i CO2 neutral genanvendligt pap og trykt med miljøvenlige vegetabilske trykfarver, hvilket betyder, at disse er ikke kun er gode for din hud, men fabelagtige for miljøet.

 

SKIN SELECT (3x28 stk.)
COMPLETE SKIN GLOW

Tilbyder en kraftfuld kombination af Skin Vit A, Skin Antioxidant og Skin Omegas til genskabelse af fylde og elasticitet i huden, beskyttelse af hud mod eksterne stressfaktorer og bevare en sund hud i en daglig kosttilskuds-dosis.


SKIN PLUS (4x28 stk.)
POWERFUL BEAUTY DEFENCE

Indeholder Astaxanthin, en antioxidant produceret af mikroalger, og ofte kaldet ”kongen af carotenoiderne.” Astaxanthin er op til 100 gange mere effektiv end andre carotenoider som beta-caroten og lycopen. Dette gør det til en af naturens mest
potente og effektive antioxidanter. Skin Plus er kombineret med Biotin (B7 vitamin), der er vigtig for sund hår, negle og hud. Skin Plus inkluderer også Skin Vit A, Skin Antioxidant og Skin Omegas.

SKIN ULTIMATE (5x28 stk.)
INTENSIVE YOUTHFUL RADIANCE

Denne komplette kosttilskudspakke kombinerer alle næringsstoffer og vitaminer i Skin Plus med tilføjelse af CoQ10 og fyrbarkekstrakt, for at opnå sund hud, velplejet, sundt hår og stærke negle samt lysere samt en mere ensartet hudtone. Fyrbarkekstrakt indeholder procyanidiner; bioflavonoider, der i synergi hjælper med at bekæmpe ældningstegn. De krafttige antioxidantegenskaber hjælper med at lysne og ensarte hudtonen. Fransk maritim fyrbarkekstrakt reducerer hyperpigmentering og forbedre hudens barrierefunktion.

Relaterede artikler